Suomi
Gamereactor
esports
Dota 2

Dota 2 ESL Pro Tour -kauden 2 aikataulu on julkistettu

Sekä pari kauden 3 tapahtumaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

ESL FACEIT Group on nyt virallisesti julkistanut Dota 2 ESL Pro Tour Season 2:n täydellisen aikataulun, mikä tarkoittaa, että meillä on erittäin hyvä käsitys siitä, milloin eri turnaukset järjestetään vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla.

Kausi alkaa DreamLeague Season 22:lla 25. helmikuuta - 10. maaliskuuta, joka on online-tapahtuma, jossa on miljoonan dollarin palkintopotti. Tätä seuraa henkilökohtainen (sijainti ilmoitetaan vielä) ESL One Europe 2024 22.-28. huhtikuuta, jolloin tarjolla on vielä 1 miljoona dollaria. Online-DreamLeague Season 23 tulee seuraavaksi 20.-26. toukokuuta, ja voitettavana on vielä 1 miljoonaa dollaria. Viimeisenä on henkilökohtainen (sijainti vahvistetaan myös) Showdown -kilpailu heinäkuussa 2024.

ESL Pro Tour Season 3 tulee sitten tämän jälkeen, kun online-DreamLeague Season 24 aloittaa asiat 27. lokakuuta ja 10. marraskuuta välisenä aikana, ja miljoona dollaria on jälleen tarjolla, kaikki ennen ESL One Asia 2024 pidetään vielä vahvistamattomassa paikassa, joka tarjoaa $1 miljoonan palkintopotin.

Mistä tapahtumasta olet eniten innoissasi livenä?

Dota 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä