Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

G2 Esports ovat vuoden 2023 Six Invitational mestareita

Joukkue voitti w7m esports ja vei kotiin 1 miljoonan dollarin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2023 Rainbow Six: Siege Six Invitational on nyt ohi ja sen myötä kokonainen vuosi Siege esports-skeneä on jälleen päättynyt. Kun tämä pääturnaus on nyt taustapeilissä, voimme raportoida, kuka on nimetty mestariksi ja kuka on poistunut kolmanneksella 3 miljoonan dollarin kokonaispalkintopotista.

Tämä saavutus putosi G2 Esports: lle, joukkueelle, joka voitti w7m esports: n eilisessä suuressa finaalissa 3-1-esityksessä. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun w7m oli itse asiassa joukkue, joka voitti voitettuaan ylemmässä haarukassa, ja G2: n oli todistettava itsensä selviytymällä alemmasta kannasta, jossa joukkueen oli pudotettava Astralis ja Oxygen Esports ennen kuin se sai laukauksen mestaruuteen.

Tämän tuloksen myötä G2 Esports on lähtenyt kotiin mestarin tittelillä ja 1 miljoonan dollarin palkintorahoilla. Joukkue nettosi myös Tournament MVP -palkinnon, josta meni Benjamin "Benjamaster" Dereli sekä Most MVP Wins, ja se meni Jack "Doki" Robertsonille.

Rainbow Six: Siege

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?



Ladataan seuraavaa sisältöä