Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

ESL FACEIT Group ja Qiddiya City allekirjoittavat viisivuotisen sopimuksen kaupungin yhdenmukaistamisesta esports-hotspotiksi

Se tuo kaupunkiin tulevaisuudessa erilaisia suurtapahtumia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme tienneet jo jonkin aikaa, että Saudi-Arabian hallitus on pyrkinyt linjaamaan ja asettamaan Qiddiyan kaupungin tulevaisuuden esports- ja peliviihteen keskukseksi. Tämä tulee kokonaisen Gaming & Esports District muodossa, jota rakennetaan, joka lopulta on Esports World Cup isäntäpaikka. Varmistaakseen, että District on hyvin varustettu tapahtumilla, on nyt paljastettu, että ESL FACEIT Group on allekirjoittanut viisivuotisen sopimuksen Qiddiya City kanssa tuodakseen huipputason ja amatööritapahtumia kaupunkiin myöhemmin.

Tämän sanotaan sisältävän paitsi ESL Counter-Strike Pro Tour, myös ESL Challenger, ESL Impact, ESL Dota 2 Pro Tour, DreamHack-festivaalit ja paljon muuta, kaikki sopimuksen viiden vuoden aikana.

"Qiddiya on kaupunki, joka on rakennettu maailmanlaajuiselle esports- ja peliyhteisölle ja jonka innoittamana se on yhdellä alan nopeimmin kasvavista markkinoista", sanoi ESL FACEIT Groupin toimitusjohtaja Craig Levine. "Qiddiya City on uraauurtava maailmanlaajuinen peli- ja esports-kohde, joka kasvaa ja kehittyy yhteistyössä yhteisön kanssa, mikä on tärkeä kulmakivi kestävämmälle tulevaisuudelle. Olemme vakuuttuneita ja ylpeitä siitä, että EFG:n vuosikymmenien kokemus luo arvoa kaupungin skaalautuvalle, fanilähtöiselle visiolle."

Kauppaan liittyvistä taloudellisista seikoista ei ollut mainintaa, mutta sanotaan, että osana sitä on myös pelin sisäisiä tehtäviä, mukaansatempaavia kokemuksia, lavavaltauksia ja paljon muuta.

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä