Suomi
Gamereactor
uutiset
Civilization: Beyond Earth

Esittelyssä Civilization: Beyond Earthin osapuolet

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Firaxis on näin E3:n hönkiessä niskaan julkaissut mojovan mötikän uutta tietoa Civilization: Beyond Earthista. Tuoreissa kuvissa esiintyvät osapuolten johtajat ja siirtokuntien sponsorit.

Civilization: Beyond Earth
Suzanne Fielding on Maan vaikutusvaltaisin nainen, joka johtaa Maan vaikutusvaltaisinta yhtiötä: American Reclamation Corporationia (ARC). Nyt Fieldin johtaa hallituksen luvalla myös ensimmäistä suurta yksityistä tutkimusretkeä avaruuteen. Tällä on tarpeeksi rahaa koko Maapallon ostamiseen, mutta hän haluaa mieluummin aloittaa uudestaan uudella planeetalla.
Civilization: Beyond Earth
Samatar Jama Barre on afrikkalainen diplomaatti, joka ei ole myöskään vielä hävinnyt yhtään taistelua sodan kentällä, kiitos lojaalien seuraajiensa. Hän johtaa nyt The Peoples' African Unionin sponsoroimaa siirtokuntaa uuteen tulevaisuuteen.
Civilization: Beyond Earth
Kavitha Thakurin vätetään olevan yli 200 vuotta vanha. Hän on mystikon tytär, jolla on nyt itsellään satoja miljoonia seuraajia. Näiden avulla Thakur nousikin valtaan, ja keskittyi korjaamaan aiempien sukupolvien tekemiä vahinkoja Intiassa. Nyt Kavithan Protectorate levittää siipensä avaruuteen.
Civilization: Beyond Earth
Daoming Sochualla oli 30-vuotiaana jo neljä tohtorin tutkintoa ja lukuisia palkintoja etenkin energiateknologiasta. Tämä on kuitenkin myös pätevä johtaja, jota kunnioitetaan huolimatta hänen rankanpuoleisista vaatimuksistaan. Pan-Asian Cooperative olisi voinut valita huonomminkin.
Civilization: Beyond EarthCivilization: Beyond EarthCivilization: Beyond EarthCivilization: Beyond Earth
Sponsorien tunnukset vasemmalta oikealle: Pan-Asian Cooperative, The Peoples' African Union, Kavithan Protectorate, ARC (American Reclamation Corporation).

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä