Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

Epic on ilmoittanut suunnitelmistaan Fortnite Luvun 4 kilpailukentälle

Uuden luvun mukana tulee uusi kilpailumuoto.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt kun Fortniten uusi luku ja uusi kausi on saapunut, Epic Games on vihdoin jakanut kaikki yksityiskohdat siitä, mitä asioiden kilpailullinen puoli tarjoaa.

Hype Resetistä alkaen kaikkien pelaajien on ansaittava rivinsä uudelleen, jos he aikovat kilpailla Cash Cupsissa ja myös Fortnite Championship Seriesissä. Ennen kuin pääset tälle viimeiselle pelitasolle, pelaajien on kuitenkin käytävä läpi Fortnite Divisional Cups, jossa duot kilpailevat viikoittaisissa turnauksissa toivoen pääsevänsä Elite Cupeihin, joissa raha annetaan palkkiona.

Mitä tulee formaattiin jokaiselle Divisional Cup -peliviikolle, on julkaistu grafiikka, joka näyttää virtauksen ja karsintaprosessin voidakseen ansaita paikan korkeimmalla kilpailutasolla.

Fortnite

Epic on todennut, että FNCS-pelin viikoilla (joista saa lisätietoja tammikuussa, mutta antaa kaikille Elite-divisioonan pelaajille mahdollisuuden kilpailla) ei ole Elite Cupeja.

Muuten tällä kaudella on 12 viikkoa kilpailullista pelaamista, ja kahden viikon tauko tapahtuu 19. joulukuuta ja 2. tammikuuta välisenä aikana.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä