Suomi
Gamereactor
uutiset
Epic Mickey

Epic Mickeyn tiimi on valtava

Pelin parissa puuhastelee 275 henkeä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Häiriintyneen Disney-peli Epic Mickeyn tuotannonjohtaja Warren Spector tehtailee omaleimaisia pelejä. Vaikuttaisi siltä, että painajaismaisen Disney-maailman tenhoon uskoo muutkin kuin Spector itse: miehen sanojen mukaan eeppisen Wii-seikkailun parissa puuhaa 275 henkeä.

Koko tuo lauma ei tietenkään työstä peliä suoraan, vaan Junction Pointin kehitystiimissä on "vain" 115 henkeä. Loput ovat ulkoistettuja palveluita, eikä luku silloinkaan ole niin häkellyttävä kuin luulisi -- Call of Duty: Black Opsia pyörittää yhteensä liki 300 naamaa ja Assassin's Creed II työllistää palttiarallaa 450 veikkoa.

Niin tai näin, pelkästään Wiille julkaistavalle pelille 275 hengen poppoo on melkoinen moukari. Kai se on niin, että jos aiotaan olla kunnianhimoisia, ollaan sitä sitten isosti.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Disney Epic MickeyScore

Disney Epic Mickey

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Mikki Hiiri tekee näyttävän paluun uudessa tasohyppelyseikkailussa, jonka takaa löytyy muun muassa Deus Exin luojana tunnettu Warren Spector.

Haastattelussa Warren Spector

Haastattelussa Warren Spector

ARTIKKELI. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Mikki Hiiri hyppii Wiille marraskuun lopulla, kun Disney Epic Mickey tulee myyntiin. Pelin takana seisoo yksi aikamme tunnetuimmista suunnittelijoista.Ladataan seuraavaa sisältöä