Suomi
Gamereactor
uutiset
Epic Mickey

Epic Mickey - synkkä ja taiteellinen

Unohdetut hahmot kapinoivat, Mikki maalaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uusia pelejä tulee ja menee, mutta harvat herättävät toimituksessa yhtä suurta mielenkiintoa kuin Epic Mickey. Eurogamerin onnistui onkia suunnittelijaguru Warren Spectorin uudesta Wii-seikkailusta ensimmäiset konkreettiset tiedonjyväset. Niiden perusteella peli vaikuttaa synkältä.

Peli onkii teemansa Disneyn vanhoista tähdistä, joita nuorempi sukupolvi ei tunnista. Kun ketään ei enää kiinnosta, hahmot lakaistaan maailmaan, jota sävyttävät vain rikkinäiset koneet ja katkerat persoonat.

Unholaa hallitsee Osku Kani, Mikki Hiiren edeltäjä, joka punoo juonen rakastetun siimahännän päänmenoksi. Osku päästää valloilleen Mustakaavun, joka saastuttaa Mikin värikkään maailman synkkyydellä.

Mikin tehtävänä on kirjaimellisesti maalata ja raapustaa maailma kuntoon ratkoen samalla seikkailun etenemistä tahdittavia pulmia. Esimerkiksi puuttuvan sillan voi maalata pelimaailmaan Wii-ohjainta käyttämällä. Luvassa on myös runsain mitoin tutkiskelua ja retrompi Mikki kuin pitkään aikaan on totuttu näkemään.

Epic Mickey on vielä toistaiseksi ilman julkaisuaikaa. Lisää tietoa pelistä odotetaan julkistettavan tämän syksyn aikana.

Epic Mickey
Epic Mickey
Epic Mickey
Epic Mickey
Epic Mickey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Disney Epic MickeyScore

Disney Epic Mickey

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Mikki Hiiri tekee näyttävän paluun uudessa tasohyppelyseikkailussa, jonka takaa löytyy muun muassa Deus Exin luojana tunnettu Warren Spector.

Haastattelussa Warren Spector

Haastattelussa Warren Spector

ARTIKKELI. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Mikki Hiiri hyppii Wiille marraskuun lopulla, kun Disney Epic Mickey tulee myyntiin. Pelin takana seisoo yksi aikamme tunnetuimmista suunnittelijoista.Ladataan seuraavaa sisältöä