Suomi
Gamereactor
uutiset
Epic Mickey

Epic Mickey muillekin konsoleille?

Wiin valinta oli ajoituskysymys

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

DICE 2010 -tapahtumassa puhunut Disneyn pelijehu Graham Hopper on todennut, että peli päätyi Wiille, koska pelin maalisiveltimellä leikittelevä ohjaus sopi täydellisesti Wiin intuitiiviseen ohjaustapaan. Microsoftin Natal ja Sonyn Arc (tai mikä se nyt sitten tuleekaan olemaan) jäivät ajoituksen jalkoihin.

"Jos olisimme olleet aloittamassa projektia kuusi kuukautta sitten, olisimme ehkä jo ajatelleet toisin," Hopper totesi. "Meillä on hyvin suuri yleisö, joilla on Wii kotonaan. Tämä ei tarkoita ettemme myöhemmin siirtyisi muillekin alustoille.

Lisäksi Hopper kertoi Gamasutralle, että Epic Mickey on paljon velkaa hittisarja Kingdom Heartsille. Disney on pitkään varonut suosikkihahmojensa liian luovaa käsittelyä, peläten että tulos olisi hirvittävä sekasikiö - Kingdom Hearts oli se vedenjakaja, joka osoitti, että eri disneyversumeita voi yhdistellä saumattomasti ja sekä yleisöä että taiteelliset arvot tyydyttävällä tavalla.

Epic Mickey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Disney Epic MickeyScore

Disney Epic Mickey

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Mikki Hiiri tekee näyttävän paluun uudessa tasohyppelyseikkailussa, jonka takaa löytyy muun muassa Deus Exin luojana tunnettu Warren Spector.

Haastattelussa Warren Spector

Haastattelussa Warren Spector

ARTIKKELI. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Mikki Hiiri hyppii Wiille marraskuun lopulla, kun Disney Epic Mickey tulee myyntiin. Pelin takana seisoo yksi aikamme tunnetuimmista suunnittelijoista.Ladataan seuraavaa sisältöä