Suomi
Gamereactor
uutiset
Epic Mickey

Epic Mickey kuvissa

Julkkishiiren synkkä tulevaisuus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warren Spector tunnetaan parhaiten kulttipeli Deus Exin tekijänä, mutta viime vuosina mies on viettänyt kohtalaista hiljaiseloa. hiljattain selvisi, että Spectorin studio Junction point kehittää Disneyn suojeluksessa Wiille synkkää steampunk-peliä, jonka keskiössä on ikonistakin ikonisempi Mikki Hiiri.

Epic Mickeyn tarinassa Fantaasia-animaatiosta tuttu velho Yen Sid on luonut värikkään ja viehättävän maailman, jossa Disneyn unohdetut luomukset viettävät eläkepäiviään. Mikki löytää turvapaikan sattumalta ja vahingossa tuohoaa sen. Virhe imaisee Mikin unohdettujen hahmojen sekaan tuhottuun maailmaan, kohtaamaan sekä tekojensa seuraukset että has-been animaatiosankari Oswald Kanin vuodesta 1929 asti kulttihiirtä kohtaan hautoma katkeruus.

Maalisudilla ja väreillä varustetun Mikin ainoa pakomahdollisuus on palauttaa värit maailmaan. Spectorin tiimi lupaa peliin merkityksellisiä valintoja ja pelaajavalintojen mukaan muuttuvia seurauksia. Jos peli lunastaa lupauksensa, siitä saattaa hyvinkin tulla kiinnostavinta, mitä Disney on tehnyt hyvään aikaan.

Epic Mickey
Epic Mickey
Epic Mickey
Epic Mickey
Epic Mickey
Epic Mickey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Disney Epic MickeyScore

Disney Epic Mickey

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Mikki Hiiri tekee näyttävän paluun uudessa tasohyppelyseikkailussa, jonka takaa löytyy muun muassa Deus Exin luojana tunnettu Warren Spector.

Haastattelussa Warren Spector

Haastattelussa Warren Spector

ARTIKKELI. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Mikki Hiiri hyppii Wiille marraskuun lopulla, kun Disney Epic Mickey tulee myyntiin. Pelin takana seisoo yksi aikamme tunnetuimmista suunnittelijoista.Ladataan seuraavaa sisältöä