Suomi
Gamereactor
uutiset
Epic Mickey

Epic Mickey -jatkot jo suunniteltu

Tuleeko niitä nähdään myöhemmin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Warren Spector kertoo 1UPille, että vaikka edes ensimmäinen Epic Mickey ei tule olemaan ajankohtainen ennen kuin ensi vuonna, hänellä on suunnitelmat ainakin pariin lisäosaan. "En ikinä tee mitään mikä ei ole jatkettavissa," mies toteaa.

Suunnitelmilla ei tosin välttämättä ole osaa siihen, mikä pääsee tuotantoon asti. "Suunnittelin Deus Exin trilogiaksi, ja senhän näkee mitä siinä kävi," mies toteaa. Sarjan toinen osa, Deus Ex: Invisible War, jäi viimeiseksi kakkososan toivottua heikomman menestyksen takia. Fanimielipiteessä kakkososaa on ruimittu pääasiassa, koska konsoliehdoille suunnittelemisen nähtiin rampauttaneen pelistä kaiken sen vapauden, jota pelaajat olivat ykkösosassa oppineet rakastamaan.

Epic Mickey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Disney Epic MickeyScore

Disney Epic Mickey

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Mikki Hiiri tekee näyttävän paluun uudessa tasohyppelyseikkailussa, jonka takaa löytyy muun muassa Deus Exin luojana tunnettu Warren Spector.

Haastattelussa Warren Spector

Haastattelussa Warren Spector

ARTIKKELI. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Mikki Hiiri hyppii Wiille marraskuun lopulla, kun Disney Epic Mickey tulee myyntiin. Pelin takana seisoo yksi aikamme tunnetuimmista suunnittelijoista.Ladataan seuraavaa sisältöä