Suomi
Gamereactor
uutiset
Overwatch

Ennakkotestissä Blizzardin värikäs toimintapeli Overwatch

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard järjesti ensimmäisen persoonan toimintapelistään Overwatchista hiljattain suljetun betatestin ja pääsimme kokeilemaan sitä ennakkoon. Mika kirjoitti kokemuksistaan mielenkiintoisen tekstin, jonka pääset lukemaan alta. Upposiko peli tähän Team Fortress 2:n veteraaniin, vai räjähtikö se silmille sokattoman kranaatin tavoin?

Lue Overwatchin ennakko täältä
"Overwatch on teemaltaan ja maailmaltaan vielä aavistuksen utuinen esitys. Pelin nimeä kantava organisaatio koottiin meidän tulevaisuudessamme ratkaisemaan aseellisesti tekoälyrobottien aiheuttama ongelma, mutta kun sota oli sodittu, mureni Overwatch lopulta korruptiosyytteisiin ja päämajaan suunnattuun pommi-iskuun. Nyt organisaation entiset agentit käyvät syystä tai toisesta sotaa keskenään, koska "maailma tarvitsee sankareita.""

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä