Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

ENCE on palannut kilpailukykyiseen Overwatchiin

Täysin uudella listalla, joka koostuu muutamasta Overwatch League -veteraanista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suomalainen esports-organisaatio ENCE on ilmoittanut astuneensa kilpailullisen Overwatch 2 maailmaan uudella kokoonpanolla, johon kuuluu muutama Overwatch League veteraania. Tämä ei ole uusi hanke joukkueelle, koska se käytti aiemmin luetteloa vuosina 2017–2018, mutta tämä on ensimmäinen askel Overwatch 2 -malliin, jonka joukkue on tehnyt.

Mitä tulee joukkueeseen, Overwatch League veteraanien Roni "LhCloudy" Tiihonen, Ilari "Vestola" Vestola, Kai "Kai" Collins, Kevin "kevster" Persson, Petja "Masaa" Kantanen, William "Crimzo" Hernandez ja valmentaja Jordan "Gunba" Graham lisäksi joukkueessa on myös Aaro "ghost91" Ventola ja joukkueenjohtaja Karl "Algos05" Seidemann.

Puhuessaan tämän joukkueen allekirjoittamisesta ENCE: n Eemeli "Woomera" Ikonen totesi: "Entisenä Overwatch-pelaajana minulle oli luonnollista tutkia mahdollisuuksia ja alkaa kartoittaa potentiaalisia joukkueita. Koostuen erittäin taitavista pelaajista ja ansioituneesta valmentajasta, näimme paljon potentiaalia tälle kokoonpanolle olla yksi Euroopan parhaista joukkueista."

Joukkue kilpailee EMEA Stage 1 -tapahtumassa Overwatch Champions Series.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä