Suomi
Gamereactor
lifestyle

Elon Musk juhlii Cybertruckin lanseerausta oudon spesifisillä testeillä

Se on todella auto, joka voi tehdä kaiken, mitä et todennäköisesti tarvitse sen tehdä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cybertruckin markkinointi vuosien varrella on ollut vähintäänkin outoa. Elon Musk on pyrkinyt osoittamaan, että auto kestää nuolen eikä kestä moukarin voimaa, ja nyt kun Cybertruckien on aika todella päästä luontoon, Musk ja Tesla ovat palanneet vanhoihin tapoihinsa ja osoittaneet, että Cybertruck voi voittaa muita autoja monenlaisissa outoissa tilanteissa.

Olipa kyseessä Tommy Gunin lippaan kestäminen, traktorin vetäminen alas vetonauhaa nopeammin kuin Ford F-150 voi vetää traktorin alas vetonauhaa pitkin tai jopa Porsche 911: n voittaminen vetokilpailussa Porsche 911: n hinaamisen aikana, Cybertruck voi todella tehdä kaiken, mitä keskivertokuluttaja ei koskaan tarvitse tehdä.

Tämän lisäksi Tesla on paljastanut kuorma-autosta paljon yksityiskohtia, mukaan lukien sen, että sen kantama on 0-60 2.6 sekuntia, kantama 340 mailia, 11,000 paunaa hinauskapasiteettia, panssaroitu lasi, joka kestää baseballin iskut nopeudella 70 mph, 6x4 jalan säilytyssänky, 18.5 tuuman kosketusnäyttö edessä, 15 erillistä kaiutinta, sairaalatason HEPA-suodatin ja paljon muuta. Voit nähdä täydellisen luettelon yksityiskohdista alta ja katsoa, kuinka Cybertruck suorittaa myös kaikki omituiset saavutuksensa.

Tämä on mainos:

Elon Musk juhlii Cybertruckin lanseerausta oudon spesifisillä testeillä
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä