Suomi
Gamereactor
uutiset
Barbie

Elokuvamainen Barbie-universumi on tulossa

Ehkä sytytimme ilmakehän tuleen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mattel on vahvistanut, että sillä on suunnitelmia leluihinsa perustuvasta elokuvallisesta universumista Barbien valtavan menestyksen jälkeen.

Barbie-elokuvat ovat keränneet jo satoja miljoonia dollareita, eikä tuorein julkaisu ole ollut katsottavissa kuin vasta noin viikon ajan. Kuten Variety raportoi, Mattelilla on nyt uskomaton luottamus siihen, että hän pystyy tekemään elokuvia tuotteidensa ympäröimänä.

Jotkut näistä elokuvista sisältävät Polly Pocket -sovituksen, jonka on ohjannut Lena Dunham. Julkaisun pääosassa nähdään Lily Collins. Myös Daniel Kaluuyan Barney-elokuva on työn alla, rinnallaan Thomas and Friends -projekti World War Z:n Marc Fosterista.

"It's a very rich universe... It's a very broad and very elastic brand, in terms of opportunities," said Mattel CEO Ynon Kreiz. "At the outset, we're not saying, 'Okay, let's think already about movie two and three.' Let's get the first one right and make that a success. And if you do that, opportunities open up very quickly, once you establish the first movie as a successful representation of a franchise on the big screen. Successful movies lend themselves to more movies. Our ambition is to create film franchises."

Haluatko nähdä lisää leluihin perustuvia elokuvia?

Barbie

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä