Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Galaxy 2

Ei hubimaailmaa Mario Galaxy 2:een

Peli palaa yksinkertaisen kartan käyttöön

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendon pelisuunnittelija Shigeru Miyamoto on vahvistanut Gameinformerille, ettei Super Mario Galaxy 2 sisällä ensimmäisen osan kaltaista hubimaailmaa. Pelin eri alueita yhdistävän keskusmaailman sijaan Nintendo aikoo palata perinteisen kartan käyttöön helpottaakseen pelaajien taakkaa.

"Sitä voi ajatella Super Mario Worldin tai New Super Mario Bros. Wiin kaltaisena systeeminä, jossa navigoitavana on kätevä kartta", hiljattain elämäntyöstään BAFTA-palkittu Miyamoto lausui. "Haluamme, että pelaajat voivat keskittyä toiminnan tuiskeeseen eri alueille pääsyn sijaan."

Miyamoton mukaan helppokäyttöiseen karttaan päädyttiin sen vuoksi, että kaikkien erilaisten tähtien kerääminen on jo muutenkin riittävän suuri haaste pelaajille. "Haluamme pelaajien ymmärtävän mahdollisimman helposti, mihin heidän tulisi seuraavaksi mennä ja minne heidän tulisi palata saadakseen puuttuvat tähdet."

Super Mario Galaxy 2 julkaistaan Wiille kesäkuussa. Gamereactorin ensitunnelmat pelistä voi lukea tästä.

Super Mario Galaxy 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Super Mario Galaxy 2Score

Super Mario Galaxy 2

ARVIO. Kirjoittaja Magnus Tellefsen

Magnus yritti ja yritti, muttei silti löytänyt Nintendon ylpeyden aiheesta pahaa sanaa. Kovapintaisen kriitikon sydän suli, ja puhtaan kympin peli otti paikkansa kyynikon Top 5 -listalla.Ladataan seuraavaa sisältöä