Suomi
Gamereactor
esports
eFootball PES 2020

eFootball.Pron Matchday 4:n jälkeenkin ykkösenä on AS Monaco

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Käynnissä oleva eFootball.Pro se vain kuumenee. Ensimmäistä kertaa neljän päivän ottelujakson aikana AS Monaco ei saanut ainuttakaan voittoa.

F.C. Barcelona ja Schalke 04 avasivat Matchday 4:n. Ensimmäisen erän tasapelin jälkeen espanjalainen joukkue vei voiton toisessa erässä. Arsenal oli ennen viikonlopun otteluita viimeisenä, mutta varmisti itselleen voiton Nantes FC:tä vastaan (2-0).

Juventus dominoi Manchester Unitedia, ja saavutti aseman ainoana joukkueena voiton molemmissa päivän otteluissa. Näin tuli tilille kuusi pistettä ja paikka kolmantena. The Red Devils päättivät toisen ottelupäivän ilman voittoa.

Tasan kakkossijasta tappelivat italialaisten kanssa Bayern München, ja molemmilla joukkueilla oli yhteensä 16 pistettä. Saksalaiset peittosivat Boavistan ensimmäisessä pelissä ja hävisivät toisessa. Ykkösenä on edelleen AS Monaco.

Celtic FC on nyt ensimmäinen joukkue, joka pystyi pysäyttämään Rachid 'Usmukabyle' Tebanen, joka oli päivän MVP.

The international PES 2020 -kisa jatkuu lauantaina 22. helmikuuta.

eFootball PES 2020

Aiheeseen liittyviä tekstejä

GR Livessä tänään eFootball PES 2020

GR Livessä tänään eFootball PES 2020

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Maailmalla potkupallo on iso asia, ja Konamin vastaus on tietenkin eFootball PES 2020. Tämä potkuilu on nyt GR Livessä maanantain kunniaksi. Liity mukaan katsomaan ja...Ladataan seuraavaa sisältöä