Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 3

EA tarjoaa nyt Battlefield 3:n ilmaiseksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nyt on viimeistään korkea aika lisätä Battlefield 3 omaan pelikirjastoon, sillä EA tarjoaa muutaman vuoden takaisen sotapelin täysin maksutta oman Origin-palvelunsa kautta.

Tarjous on voimassa kesäkuun 3. päivään asti. Niille, jotka jo omistavat Battlefield 3:n, on edelleen tarjolla Plants vs. Zombies.

Battlefield 3 ilmestyi 2011 ja sisältää Frostbite 2 -moottorin, jonka turvin pelissä on pitkälti samat tekniset ominaisuudet kuin Battlefield 4:ssä. Mukana ovat esimerkiksi 64 pelaajan verkkopelit ja tuhoutuvat ympäristöt. BF3 ei kuitenkaan koskaan kärsinyt yhtä pahoista toimivuusongelmista kuin kahden konsolisukupolven taitteessa taiteillut seuraajansa.

Ilmaispelit löytyvät Originista pääsivun kautta Talo tarjoaa -kampanjan alta.

Tietoja pelimoottorista oikaistu.

Battlefield 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Battlefield 3: Armored KillScore

Battlefield 3: Armored Kill

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Sisätiloihin keskittyneen Close Quartersin vastapainoksi BF3 sai Armored Kill -lisäosan, joka avartaa nettisodan mittakaavaa.

8
70 prosentin alennuksia Originista

70 prosentin alennuksia Originista

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kesä on alennusten aikaa, ja tällä kertaa Origin haluaa varmistaa, etteivät pelaajat pääse pahemmin altistumaan auringonvalolle lomiensa aikana.

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Playstation Plus -jäsenille maksuttomien pelien kirjasto päivittyy heinäkuussa rankalla kädellä. Tulossa ovat mm. Battlefield 3 ja Saints Row: The Third.Ladataan seuraavaa sisältöä