Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed II

DRM-palvelimet nurin, AC2 myös

Ubisoft tutkii asiaa, pelaajat raivoissaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maalasiko joku piruja seinille Ubisoftin PC-kopiosuojausratkaisujen mahdollisuudesta aiheuttaa pelaajille riesaa? Viralliset Assassin's Creed II -foorumit täyttyivät sunnuntaina tulistuneesta pelaajapalautteesta. Äkäiset asiakaskandidaatit valittavat, että pelin DRM-autentikointipalvelimet ovat nurin, mikä tarkoittaa että laillisen PC-kopion ostaneet pelaajat eivät pääse vahvistamaan pelinsä aitoutta. Joillekin ongelma näyttäytyy vain pitkinä odotusaikoina, toiset eivät pääse peliin ollenkaan.

Ubisoftin edustaja on kommentoinut ongelmia, todeten että moiset odotusajat ja takkuilu ovat luonnollisesti sietämätön asiantila, ja että Ubisoft seuraa palvelimia jatkuvasti. Asiantilaa ja ongelmien toistumisen estäviä menetelmiä kuulemma selvitetään, mutta monen fanin mielestä ratkaisu on ilmeinen: kopiosuojauksen vaihtaminen malliin, joka ei aktiivisesti riivaa rehellisiä asiakkaita.

Assassin's Creed II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...Ladataan seuraavaa sisältöä