Suomi
Gamereactor
uutiset
Driveclub

Driveclub-studion väki siirtyy Codemastersin leipiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Driveclubin ja Motorstorm -pelit kehittäneen brittiläisen Evolution Studiosin kävi talvella kalpaten, kun Sony ilmoitti sulkevansa yhtiön lopullisesti. Evolutionin tiimiläiset ovat kuitenkin nyt löytäneen uuden kodin kaahauspeleihin erikoistuneelta Codemastersiltä.

Evolution Studiosin entinen Game Director Paul Rustchynsky ilmoitti tänään Twitterissä, että hän ja tiimi liittyy mukaan Codemastersille tekemään uutta hurjastelupeliä. GamesIndustry.biz-sivuston artikkelissa asiaa selvitettiin asiaa edelleen kertomalla, että Evolutionin aikaisemmat pelit ja niiden oikeudet jäävät Sonyn omistukseen.

"Evolutionin ydinryhmä on ollut yhdessä yli 15 vuotta. -- Haluamme hyötyä kaikesta mitä he ovat oppineet vuosien varrella, ja haluamme heidän luovan omia pelejään", kertoi Codemasters talouspäällikkö Frank Sagnier.

Driveclub

Aiheeseen liittyviä tekstejä

DriveclubScore

Driveclub

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Motorstorm-tiimin ensimmäinen PS4-peli on epätasainen rataralli, joka osaa sekä innostaa että turhauttaa.

1
Driveclub sai 15 radan jäähyväislisärin

Driveclub sai 15 radan jäähyväislisärin

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Evolution Studiosin viimeinen päivitys Playstation 4:n Driveclub-autopeliin on ilmestynyt linjoille. Studio lakkautettiin keväällä, mutta vastikään ilmestyneen Driveclub...Ladataan seuraavaa sisältöä