Suomi
Gamereactor
uutiset
Dragon's Dogma 2

Dragon's Dogma 2 -pelistä saadaan katsaus tämän kuun lopussa

Saamme 15 minuuttia pelikuvaa ja tarkempia tietoja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcom on juuri esitellyt teaser-videon tulevasta Dragon's Dogma 2 -julkaisusta, joka järjestetään tämän kuun lopussa. Showcase on määrä pitää 28. marraskuuta klo 13.00 PST tai klo 21.00 GMT ja 22.00 CET.

Showcase sisältää 15 minuuttia pelikuvaa, uutta tietoa pelistä ja paljon muuta. Sen juontavat ohjaaja Hideaki Itsuno ja tuottaja Yoshiaki Hirabayashi. Emme ole varmoja, mitä tarkalleen odottaa pelin uuden ilmeen lisäksi, mutta on mahdollista, että voimme jopa kuulla julkaisupäivämäärän.

Alkuperäisen Dragon's Dogman julkaisusta on kulunut yli 10 vuotta, mutta jatko-osa näyttää varmasti paremmalta monilta osin, sillä pelimaailman on määrä olla jopa neljä kertaa ensimmäisen pelin kokoinen.

Mitä toivot näkeväsi Dragon's Dogma 2 -esityksessä?

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Dragon's Dogma 2 tekee paljon oikeinScore

Dragon's Dogma 2 tekee paljon oikein

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Upean seikkailupelin jatko-osa näkee päivänvalon noin 12 vuoden odotuksen jälkeen. Dragon's Dogma 2 tekee monta asiaa oikein, mutta täydellinen se ei ole.



Ladataan seuraavaa sisältöä