Suomi
Gamereactor
uutiset
Disney Illusion Island

Dlala Studiosin toimitusjohtaja työskentelystä Disneyn kanssa Illusion Islandilla: "En usko, että olen kuullut sanaa "ei"

Otimme yhteyttä AJ Grand-Scruttoniin saadaksemme lisätietoja tulevasta 2D-tasohyppelystä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tämän kuun lopussa Dlala Studios julkaisee Disney 2D Metroidvania -tasoloikkapelinsä, Disney Illusion Island. Tämä suloinen peli kokoaa yhteen neljä Disneyn kuuluisinta hahmoa, joita ovat Mikki Hiiri, Minni Hiiri, Aku Ankka ja Hessu. He kaikki osallistuvat seikkailuun, jossa heidän tehtävänään on pelastaa maailma katastrofilta.

Nähdäkseni, millaista oli luoda peli näiden ikonisten hahmojen pohjalta, minulla oli tilaisuus puhua Dlalan luovan johtajan ja toimitusjohtajan AJ Grand-Scruttonin kanssa, jossa kysyin erityisesti, millaista on tehdä yhteistyötä ja työskennellä Disneyn kanssa.

"Se on ollut aivan mahtavaa. Haluaisin mielelläni teeskennellä, että se on markkinointivinkki, mutta ei, se on totta", Grand-Scrutton kertoi minulle. "Se on ollut ihana, välittävä ja yhteistyökykyinen suhde, koska halusimme alusta asti tehdä pelin, jonka vain Dlala ja Disney voisivat tehdä yhdessä. Ja siksi Dlala-osa ja Disneyn palaset ovat molemmat niin tärkeitä. Ja Disney todella auttoi meitä selvittämään näiden hahmojen sävyt ja äänet, koska nämä ovat ikonisia hahmoja. Nämä ovat neljä kuuluisinta koskaan luotua sarjakuvahahmoa. Joten eikun töiden pariin. Työskentelimme tiiviisti heidän kanssaan eri asioiden parissa ja selvitimme äänten eri sävyt. Ja tiedäthän, kun työskentelemme hahmojen uusien mallien parissa, ymmärrämme, miksi he jo näyttävät siltä. Kaikki on ollut ihanaa. He ovat todella tukeneet meitä yrittäessämme luoda pelistä sellaisen kuin halusimme.

"Oudoin asia on, etten ole kuullut sanaa ei. No, en ainakaan vielä. Joten yhteistyö on ollut vain upeaa."

Disney Illusion Island

Grand-Scrutton kertoi myös yksityiskohtaisesti työskentelystä hahmojen aitojen alkuperäisten ääninäyttelijöiden kanssa.

"Minulle ensinnäkin kerrottiin Disneyn sanoneen, että voimme tehdä täysiääniset leikkauskohtaukset, ja olin aivan hukassa. Sain kuulla, että saamme käyttää aitoja ääninäyttelijöitä," hän linjasi.

" Minulla oli juuri näitä surrealistisia hetkiä, jolloin sain vaikutelman kuin zoomaisin nauhoitusistuntoon, ja Bill Farmer tekisi Hessua, sillä Bill on ollut Hessu 80-luvun puolivälistä lähtien. Eli siinä on minun Hessuni. Se on Hessu-elokuvan Hessu. Se on se Hessu, jonka kanssa kasvoin. Ja minun piti katsoa, ​​kuinka Hessu lukee kirjoittamani käsikirjoituksen. Ja sinä istut siellä ja ajattelet, että tämä on minun työni. Aivan kuin joku olisi maksanut minulle rahaa tästä. Ihan kuin maksaisin rahaa tehdäkseni sen itse."

Voit katsoa koko haastattelumme Grand-Scruttonin kanssa alta, jossa puhumme Disney Illusion Island -pelin tekemisestä kaiken ikäisille faneille, ja keskitymme lisäksi täysin uusien Disney-maailmojen luomisen haasteisiin.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä