Suomi
Gamereactor
uutiset
Dishonored

Dishonored hiipii PS4:lle ja Xbox Onelle syksyllä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dishonored 2 ei ollut Arkane Studiosin ainoa peli-ilmoitus Bethesdan eilisessä lehdistötilaisuudessa. He kertoivat nimittäin, että myös alkuperäinen Dishonored nähdään PS4:llä ja Xbox Onella. Dishonored Definitive Editioniksi nimetty versio sisältää kaikki peliin julkaistut lisäosat, ja se saa luonnollisesti hieman koreamman ulkokuoren. Julkaisu on jossain vaiheessa syksyllä, mutta tarkempaa ajankohtaa ei kerrottu. Käy lukaisemassa pelin ja sen lisärien arviot alla olevien linkkien kautta, mikäli Corvon seikkailu ei ole sinulle entuudestaan tuttu.

Dishonored-arvio
"Dishonored on harvinaisen piristävä uutuus hiippailupelien ystäville. Se tarjoaa erinomaista ninjailua, mutta pelaaja voi myös aina heittää toimintavaihteen päälle niin halutessaan."

Dishonored: The Knife of Dunwall (DLC) -arvio
"The Knife of Dunwall alkaa kuten Dishonoredin pääkampanjakin, nimittäin Keisarinnan murhalla. Tällä kertaa pelaaja ei kuitenkaan ole syylliseksi lavastettu Corvo Attano, vaan todellinen salamurhaaja Daud."

Dishonored: The Brigmore Witches (DLC) -arvio
"Arkane Studios tuntuu koko ajan vain parantavan vauhtiaan, ja Brigmore Witches osoittaa jälleen kerran kuinka paljon ammennettavaa Dishonoredin maailmassa vielä on. Jäänkin itse nyt odottamaan pelille jatko-osaa, joka vaikuttaa ainakin näiltä pohjilta erinomaisen hyvältä ajatukselta."

Dishonored

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
Dishonored: Definitive EditionScore

Dishonored: Definitive Edition

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Definitive Edition on hieman liian vahva ilmaus tälle kokoelmalle, mutta se tarjoaa silti viihdettä kaikille hiippailupelien ystäville.Ladataan seuraavaa sisältöä