Suomi
Gamereactor
esports
Dirt 4

Dirt 4:n Paul Coleman pohdiskeli kasvavaa autoilun e-urheilua

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Moottoriurheilu on kasvava e-urheilun osa, joskaan ei yhtä suosittu kuin muutamat muut lajityypit. Kehittäjät alkavat hiljalleen osoittaa kiinnostustaan ralleilun e-urheilun suuntaan, ja yksi näistä on Codemasters.

Gamereactor pääsi taannoin haastattelemaan Dirt 4:n johtavaa pelisuunnittelijaa Paul Colemania e-urheilusta ja siitä, kuinka se aiotaan huomioida tulevaisuudessa.

Coleman pitää e-urheilusta ja sanoo, ettei jotain peliä koskaan tehdä e-urheilua varten. Pelaajat itse löytävät pelin ja luovat näin sen kilpailullisen "skenen". Kehittäjän tehtävänä on tarjota riittävät työkalut niin pelaamiseen kuin lähetysten tekemiseenkin. Kun nämä palikat ovat paikoillaan, alkaa e-urheilu muodostua pelin sisällä.

Dirt 4:ssä on panostettu ennen kaikkea katsomisen helppouteen. Pohdintaa Colemanissa aiheuttaa se, että moottoriurheilu on myös niin sanottua oikean elämän urheilua. Yksi e-urheilun viehätyksestä on miehen mukaan se, että pääsee näkemään asioita, joita ei voi tehdä ja nähdä oikeassa elämässä.

Colemanin mukaan tulevaisuudessa oikean elämän moottoriurheilijat alkavat pelata myös virtuaalisesti rallipelejä. Kyseessä on mahdollisuus saada omalle lajille katsojia oman kodin rauhasta käsin.

Colemanin mukaan välittömän lähitulevaisuuden haasteena on ennen kaikkea sponsorien hankkiminen.

HQ
Dirt 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Dirt 4Score

Dirt 4

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Codemastersin ralli tarjoaa taas menevää kurvailua puhtaan rallin ystäville.

0
Dirt 4 -turnauksen voitto Suomeen

Dirt 4 -turnauksen voitto Suomeen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Taannoin Gamereactorissa pidettiin pohjoismaisten toimitusten kesken turnaus Dirt 4:ssä, jossa nopeimmat palkittiin erilaisilla palkinnoilla. Onnittelemme käyttäjiä...

0
GR Livessä tänään Dirt 4

GR Livessä tänään Dirt 4

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä kurvaillaan tänään Dirt 4:n ohjaksissa. Pelin arvion voit lukea täältä. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä.Ladataan seuraavaa sisältöä