Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | A Highland Song
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Diablo Immortal

   Diablo saa ensi viikolla ensimmäisen uuden luokan lähes kymmeneen vuoteen

   Mutta se on saatavilla vain Diablo Immortalissa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Diablo-sarjassa on pelattavissa melkoinen joukko luokkia, mikä tarkoittaa, että vaihtelevuus ei ole koskaan sen suurimpia vihollinen. Mutta siitä huolimatta Blizzard ei usein julkaise uusia hahmoluokkia. Itse asiassa viimeisin uusi tulokas oli Crusader melkein kymmenen vuotta sitten. Tähän tulee muutos ensi viikolla.

   13. heinäkuuta Diablo Immortal saa uuden hahmoluokan, joka tunnetaan nimellä Blood Knight. Meille kerrotaan, että se on keskitason luokka, jossa on hybridihyökkäysvaihtoehtoja kohteen etäisyydestä riippuen. Blood Knight voi ravita itseään vihollisten elämänmittarilla, vangita heidät varjoihin ja kutsua kirottuja voimia. Menon käydessä erittäin haastavaksi, hahmo pystyy muuttumaan vaaralliseksi mutaatioksi.

   Katso alapuolelta Blood Knight -traileri saadaksesi lisätietoa uuden hahmon alkuperästä. Julkaisemme lisää yksityiskohtia heinäkuun 11. päivänä, kun seuraava sisältöpäivitys saapuu.

   HQ
   Diablo Immortal

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä