Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo IV

Diablo IV, tässä on Battle Passin hinta ja sisältö

Blizzard aikoo laajentaa peliään vuosia niin maksullisella kuin ilmaisellakin lisäsisällöllä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzardin odotettu Diablo IV julkaistaan 6. kesäkuuta 2023, ja nyt on kuultu suoratoistolähetyksessä ja blogissa, mitkä ovat kehittäjien julkaisun jälkeiset suunnitelmat.

Tulossa on erillisiä kausia, ja niissä kaikissa on uusia tehtäviä, pelattavuuden muutoksia, legendaarisia esineitä ja Battle Passeja unohtamatta tasapainotuksia hahmoluokkiin. Kausiin mukaan pääsemiseksi on ensin läpäistävä pelin kampanja, ja siksi ensimmäinen kausi alkaa heinäkuun jälkipuoliskolla.

Uudet tehtävät ovat päätarinasta erillisiä, ja vain maksulliset laajennukset jatkavat tarinaa. Muustakin sisällöstä joutuu maksamaan.

Jokaisen kauden Battle Pass sisältää 27 ilmaista ja 63 maksullista "tieriä". Ilmaiset palkitsevat pelaajan kosmeettisella roinalla ja Smoldering Ashesilla. Kyse on valuutasta, jolla ostetaan Season Blessingsia, joka sitten "boostaa" joko kokemuspisteiden saantia, kultaa tai oboleita. Useita voi olla aktiivisena samaan aikaan, ja kestoa on aina kauden loppuun saakka. Smoldering Ashesin lunastamiseksi on toki täytettävä tietyt vaatimukset.

Premium-luokan "tierit" maksavat 9,99 dollaria, ja auki saa tällöin kyseiselle kaudelle erityisiä kosmeettisia tavaroita unohtamatta platinatason valuuttaa, jolla voi sitten ostaa joko lisää kosmetiikkaa tai tulevaisuuden Battle Passeja. Jos ei ole aikaa menossa olevan kauden aikana pelata kaikkia roinia itselleen, on mahdollista hankkia lisää vauhtia availuun antava "Accelerated Battle Pass" hintaan 24,99 dollaria. Näin voi ohittaa 20 "tieriä" ja saa lisäksi Wings of the Creator -eleen. Premium-luokan Battle Passeilla ei saa lisää Smoldering Ashesia, vaan ainoastaan kosmetiikkaa ja premium-tason valuuttaa.

Battle Pass (ilmainen)


  • 27 tiers

  • Cosmetics and Smoldering Ashes

Premium Pass (9,99 dollaria)


  • 63 additional tiers without Smoldering Ashes

  • 2 cosmetic armour sets for each class

  • A seasonal mount and mount armour

Accelerated Pass (24,99 dollaria)


  • Everything in the previously detailed versions

  • 20 tier skips

  • Wings of the Creator emote

Diablo IV

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä