Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo Immortal

Diablo Immortal: striimaaja saa epätavallisen jalokiven käytettyään peliin 16 000 dollaria, tuhoaa jalokiven ja poistaa pelin

Uusiseelantilainen striimaaja, Quin69, on yrittänyt saada 5 tähden jalokiveä julkaisusta, kesäkuun 2. päivästä asti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Diablo Immortal on ollut valokeilassa julkaisustaan ​​lähtien, erityisesti mikromaksujen vuoksi. Kyseinen tapa on ainoa saada korkealaatuisia pelin sisäisiä tarvikkeita seikkailun loppuvaiheessa. Tiedämme myös, että kyseinen ratkaisu on tuonut Blizzardille paljon kritiikkiä peliyhteisön kautta. Tästä kertoo myös Metacritic-sivusto, jossa pelille on annettu historian surkein arvosana.

On kuitenkin faktaa, että yritys menestyy edelleen taloudellisesti. Peli on kerännyt yli 24 miljoonaa dollaria ryöstölaatikoiden ostoilla. Ja tiedämme yhden henkilön, joka on ollut vastuussa ainakin 16 000 dollarin (noin 15 234 euroa) käyttämisestä.

Tarkemmin sanottuna uusiseelantilainen Quin69-striimaaja käytti 16 000 dollaria, kunnes hän sai ensimmäisen 5 tähden jalokiven ryöstölaatikosta keskellä Twitch-striimiä. Hän päätti käyttää saamaansa jalokiveä heti yhden tähden hyödyttömässä esineessä ja tuhosi jalokiven heti perään. Sen jälkeen hän poisti hahmonsa ja tuhosi videopelin asennuksen.

"Haistakaa v*ttu, Blizzard", hän sanoi poistaessaan pelin asennusta suoratoistolähetyksensä aikana. "Jätän tietokoneeni, et ansaitse edes olla siinä. Diablo II Resurrected, sinä voit jäädä. Kävelet ohuella jäällä, mutta voit silti jäädä. ¿Diablo Immortal? Painu helvettiin täältä!"

Mitä mieltä olet hänen reaktiostaan?

Diablo ImmortalDiablo Immortal

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä