Suomi
Gamereactor
uutiset
Devil May Cry HD Collection

Devil May Cry -kokoelma ei lisää tai muuta sisältöä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcom on päivittänyt Devil May Cry HD Collectionin virallisen sivun. Nyt tiedetään sekin, että kyseessä on identtinen julkaisu vuoden 2012 kokoelmaan verrattuna, joka julkaistiin PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle.

Sisältöön ei ole koskettu, eivätkä kaikki välivideot välttämättä ole modernien HD-standardien tasolla. Kuitenkin kokoelman sanotaan olevan tuunattu moderneille laitteille.

Jokunen viikko sitten selvisi sekin, ettei Devil May Cry HD Collection tue 4K-kuvaa, vaan rajoitus on 1080p niin Xbox One X:llä kuin PS4 Pro'llakin. Kokoelmassa ovat mukana Devil May Cry, Devil May Cry 2 ja Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Julkaisu tapahtuu 13. maaliskuuta.

Devil May Cry HD Collection

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Devil May Cry HD CollectionScore

Devil May Cry HD Collection

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Teräväpiirtoon päivitettyjä kokoelmia menneen sukupolven peleistä on nähty jo useita. Viimeisin tulokas on Capcomin Devil May Cry HD Collection, joka pakkaa samalle levylle sarjan kolme ensimmäistä peliä. Kokoelma on kiinnostava otos 2000-luvun alun pelisuunnitteluun, ja joillekin nostalginen matka wanhojen pariin.Ladataan seuraavaa sisältöä