LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      ennakot
      Devil May Cry 5

      Devil May Cry 5

      Nero ja Dante ovat taas pieksemässä demoneita.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      On kulunut 10 vuotta siitä, kun viimeksi demoneja mäiskittiin Devil May Cry -sarjassa, joskin sen jälkeen on nähty uusintaversioita ja alusta aloittamistakin niin sanotun rebootin muodossa. Tulossa oleva Devil May Cry 5 oli pelattavissa Gamescomissa, ja toki Gamereactorin oli pakko peliä kokeilla.

      Demon keskiössä ovat Nero ja uusi tuttavuus Nicoletta 'Nico' Goldstein, joka on ratin takana kuskina. Nico jättää Neron keskelle kaupunkia, jossa demonit riehuvat vapaana. Aseena Nerolla on tuttu Red Queen Sword, tuunattu proteesikäsi ja tietysti kaksipiippuinen haulikko. Miekkaa käytetään samalla tavalla kuin ennenkin kartuttaen toinen toistaan tyylikkäämmillä liikkeillä combo-mittaria. Taistelun loputtua pelaajalle kerrotaan tyylikkyyden arvosana.

      Blue Rose -revolveri toimii hyvänä combo-sarjan ylläpitäjänä silloin, kun miekalla ja haulikolla ei pääse välittömästi sarjaa jatkamaan. Uusi proteesikäsi on nimeltään Devil Breaker, ja merkittävin uusi ominaisuus on tarttumakoukku. Moinen tekee liikkumisen nopeaksi ja iskusarjan aloituksen helpoksi. Kädellä voi myös pysäyttää ajan lyhyeksi ajaksi.

      Devil May Cry 5Devil May Cry 5Devil May Cry 5
      Tämä on mainos:

      Demonien tuhoamisen jälkeen täytyy etsiä pieni vauvaolio, jonka avulla poistetaan kulkureitin tieltä suuri lonkero. Matkan jatkuttua puhelin soi vanhassa kunnon puhelinkopissa. Linjan toisessa päässä on kärsimätön Nico. Lyhyessä välivideossa Nico kurvailee hullun lailla Neroa kohti lyöden liinat tiskiin viime hetkellä ennen seuraavalle alueelle etenemistä.

      Sitten edessä onkin isokokoinen pomovastus. Odotetusti tarjolla on haastetta, sillä väisteltävänä on monia erilaisia hyökkäyksiä, kuten pelaajan pahiksen vatsassa olevaan suuhun imevät puhurit. Pelaaminen oli siis suurimmaksi osaksi väistelyä pitkin poikin areenaa. Demo päättyy ison pahiksen räjähtämiseen.

      Devil May Cry 5 näyttää erittäin hyvältä demon perusteella, ja pelaaminen tuntuu juuri siltä kuin pitääkin. Taistelu on nopeatempoista, musiikki energistä ja avainkaksikon molemmat osapuolet vaikuttavat miellyttäviltä persoonilta.

      Devil May Cry 5 julkaistaan 8. maaliskuuta 2019 PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

      Tämä on mainos:
      Devil May Cry 5Devil May Cry 5Devil May Cry 5Devil May Cry 5
      HQ
      HQ
      HQ

      Aiheeseen liittyviä tekstejä



      Ladataan seuraavaa sisältöä