Suomi
Gamereactor
uutiset
Destiny 2

Destiny 2: varaudu pelaamaan jopa yli 100 tuntia saadaksesi haluamasi asun yhdelle pelihahmolle

On selvää, että Bungie haluaa pelaajien käyttävän rahaa mikromaksuihin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Destiny 2:n uusi kausi, Season of the Splicer, alkoi viime viikolla. Mukana on uuden sisällön ohella pelisarjan ensimmäinen niin sanottu transmog-järjestelmä, "Armor Synthesis", jolla oman pelihahmonsa pystyy muokkaamaan haluamansa näköiseksi ilman tarvetta luopua tilastoiltaan parempien varusteiden käyttämisestä. Ominaisuutta käsiteltiin laajemmin Gamereactorin artikkelissa. Mekaniikka itsessään ei ole kauhean selkeä, ja vaatii tuhottomasti aikaa ja vaivaa.

Redditöijä alonie-homie on tehnyt laskelmia. Vaadittavan ensimmäisen askeleen Synthstrand-esineiden kerääminen on riippuvainen käytetystä ajasta, eikä siis kerätyistä tapoista. Esinettä putoaa noin kahden minuutin välein. Toisin sanoen laskennallisesti on pelattava 300 minuuttia ansaitakseen 150 tarvittavaa Synthstrand-esinettä voidakseen saada auki Synthcordin, joka on se seuraava vaadittava vaihe. Synthcordista on siirryttävä Synthweaveen, joka tarvitaan Ornamentin nikkaroimiseksi. Ja vasta sen jälkeen se varsinainen transmog-prosessi voi alkaa.

Toinen redditöijä I3igB teki laskutoimituksen, jonka mukaan kestää 53 tuntia saavuttaa menossa olevan kauden 10 Ornamentia yhdelle hahmolle. Menossa olevalla kaudella Ornamenteja on jokaiselle hahmolle 20 kappaletta, joten edessä on yli 100 tunnin puuduttava pelaaminen vain yhdelle hahmolle. Ja jos haluaa maksimoida kaikki kolme hahmoluokkaa, on varauduttava yli 300 tunnin pelirupeamaan. Ja tämä siis vain, jotta pääsee muokkaamaan oman pelihahmonsa ulkoisesti haluamakseen.

Luonnollisesti kaiken edellä kuvatun vaivan voi ohittaa, ja siihen Bungie armossaan tarjoaa mahdollisuutta laittaa tiskiin oikeaa rahaa ostaen 1000 Silverin hintaan Eververse-kaupasta 5 Ornamentia.

Destiny 2

Kiitokset, PC Gamer

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Destiny 2: Curse of Osiris DLCScore

Destiny 2: Curse of Osiris DLC

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Bungien kaltaisen ison ja ammattitaitoisen studion luulisi oppivan virheistään. Ensimmäinen Destiny on kuitenkin näemmä jäänyt unholaan, sillä Curse of Osiris -lisäri toistaa kaikki isiensä virheet.



Ladataan seuraavaa sisältöä