Suomi
Gamereactor
ennakot
Destiny 2: Beyond Light

Destiny 2: Beyond Light

Destiny 2 suuntaa Europan jäätikölle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Destiny 2 -pelaajat tietävät, että vuoden kohokohta on se ison päivityksen linjoille saapuminen. Destiny 2:n julkaisun jälkeen on saatu mahtava Forsaken, ja ihan kohtuullinen Shadowkeep. Nyt on Beyond Lightin aika, joka on ensimmäinen laajennus uudesta trilogiasta. On aika oppia lisää Guardian-hepuista, Lightista ja Darknessista.

Gautier Ormancey toimii Bungiella tittelillä Marketing Director for EMEA, ja häntä pääsin jututtamaan. Samalla sain pelata Destiny 2: Beyond Lightia tarinan läpäisten ja uusia paikkoja tutkien. Näkemäni perusteella laajennus asettaa riman todella korkealle tulevaisuuden suhteen.

Destiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond Light
Tämä on mainos:

Beyond Lightin tarina vie Guardian-heput Jupiterin jäiseen kuuhun Europa, josta entinen liittolainen Variks on lähettänyt hätäkutsun. Paikan päällä käy ilmi, että Kell of Darkness Eramiksen johtama fallen-joukon poppoo House of Salvation on ryhtynyt pitämään valtaa Darknessin avulla. Variksen kanssa yhteistyötä tehden Guardian-heppujen on metsästettävä Eramista käyttäen uuden mystisen Stasis-voiman antamia keinoja hyväksi.

Heti aloittaessa huomiota kiinnittää uusiksi tehty käyttöliittymä. Ja muutos on parempaan päin. Bungie aikookin tehdä Destinysta helpommin lähestyttävän, ja uusille pelaajille on mukana uusittu New Light -kokemus. Tätä en päässyt vielä kokeilemaan itse. Ormanceyn mukaan oli parempi aloittaa kaikki alusta, koska se entinen oli liian vaikeasti sisäistettävä.

Tarina alkaa suoraan Europalta, joka on jäinen uusi paikka. Mukana on dynaaminen säätilan vaihtelu, joka vaikuttaa niin ikään taisteluiden kulkuun. Lisäksi uusi paikka tuntuu olevan täyteen ahdettu sisällön osalta, joten mihin tahansa meneekään, aina tuntuu olevan jotain tekemistä. Ja vain osa tapahtumista nähdään jään pinnalla, ja jotain muuta sitten jään alla. Europa on täynnä salaisuuksia.

Destiny 2: Beyond Light
Tämä on mainos:

Europa ei ole se ainoa uusi paikka, sillä mukana on ensimmäisen Destinyn suosikkini Cosmodrome. Paikka on suunniteltu uudestaan paremmin Destiny 2 -menoon sopivaksi, mutta silti se näyttää siltä kuin muistaakin. Cosmodromessa tavataan Guardian Shaw Han, joka opastaa uudet pelaajat talon tavoille. Vanhemmille pelaajille hän on vain yksi uusi kauppamies.

Beyond Lightin tarina nivoo yhteen kolme tunnettua hahmoa: The Drifter, Eris Morn ja The Exo Stranger. Ormanceyn mukaan he eivät ole stereotyyppisiä hyviksiä. Tarkoituksena on saada pelaajat esittämään kysymyksiä, ja tähän nimi Beyond Light niin ikään viittaa. Kuka onkaan hyvä, ja kuka paha?

Pelaan Hunterilla, joten olen tutustunut vain sen kykyihin Beyond Lightissa. Keskityn siis ainoastaan uuteen alaluokkaan Revenant Stasis, joka näyttää olevan enemmänkin niin sanottu support-luokan alaluokka. Käsittelemättä jäävät ainakin nyt Behemoth Titan ja Shadebinder Warlock.

Hunterin Stasis-kyvyillä siis hallitaan taistelukenttää. Ormancey kuvaa Stasista sanoen, että tärkeintä ei ole vain antaa uutta kykyä, vaan tehdä pelaajan Guardianista aiempaa parempi. Lisäksi kyseessä on vain alku, sillä Beyond Lightissa Stasista laajennetaan edelleen.

Destiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond Light
Destiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond Light

Alkaen tänään torstaina 13. marraskuuta kauan odotetut Adept Weapon -pyssyt tulevat mukaan Trials of Osirikseen. Ensi viikolla mystinen uusi kausi tehtäviä alkaa kera Wrathborn Huntsien (mitä ne sitten ovatkaan). Sen jälkeen, 21. marraskuuta, Deepstone Crypt Raid avautuu, ja tarjolla on se todellinen haaste pelaajille. Bungien tavoite tulevan raidin osalta on, että kaikki pelaajat voivat nauttia sen parissa olostaan. Myös sellaiset pelaajat, jotka eivät ole koskaan raidia suorittaneet, pyritään huomioimaan.

Mistä sitten onkaan pitänyt Destiny 2:ssa, Beyond Light näyttää vastaavan kysyntään. Joskus myöhemmin teen kattavamman arvion, kun kaikki sisältö on saatu linjoille. Joka tapauksessa hyvää on tulossa, ja Ormanceyn mukaan se muuttaa ihmisten mielikuvat Destinysta.

HQ
Destiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond LightDestiny 2: Beyond Light

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä