Suomi
Gamereactor
uutiset
Dead Island

Dead Island saattaa laahautua nykyiselle konsolisukupolvelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ensimmäinen vuonna 2011 nähty Dead Island oli mielenkiintoinen tapaus, sillä se yhdisteli onnistuneesti epäkuolleiden lahtausta ja avoimen maailman roolipelejä. Tosin sen jatko-osa Riptide ei onnistunut aivan nousemaan ensimmäisen pelin tasolle. Sittemmin molemmista vastannut Techland on julkaissut Dying Lightin, joka taas toi zombit nykyiselle konsolisukupolvelle ja uudisti samalla onnistuneesti ensimmäisissä peleissä nähtyjä kaavoja.

Nyt näyttää siltä, että alkuperäinen Dead Island saattaa laahautua epäkuolleineen myös Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Nimimerkki lifelower on twiitannut, että Etelä-Afrikkalainen pulju on jo listannut kauppasivuillaan kyseisen pelin Definitive Editionin PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Pelin julkaisupäiväksi kauppa on listannut marraskuun 13. päivän. Deep Silver tai Techland ei ole kuitenkaan vielä virallisesti vahvistanut pelin uusioversiota, joten uutiseen kannattaa suhtautua pienellä varauksella.

Miltä kuulostaa? Onko Dead Island tervetullut nykyisille konsoleille, vai onko Dying Light vienyt jo sen paikan? Kerro mielipiteesi meille kommenteissa.

Dead Island

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Dead IslandScore

Dead Island

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Leevi matkusti Banoin paratiisisaarelle viettämään rantalomaa kävelevien kuolleiden kanssa – niin ja on siellä zombejakin. Lue uunituore arvio!



Ladataan seuraavaa sisältöä