Suomi
Gamereactor
uutiset
Dark Souls

Dark Souls: Prepare to Die Edition -pelin serverit suljetaan PC:llä

Verkkojärjestelmän hakkerointi oli viimeinen isku, mutta FromSoftware työskentelee edelleen palauttaakseen palvelun Dark Souls Remasteredille PC:llä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikuttaa siltä, ​​että Dark Souls -pelien online-tilan rikkomisen kautta tapahtuva tietokoneiden hakkerointi on vaatinut uhrin videopelien maailmassa. Kyse on Dark Souls: Prepare to Die Editionista, pelin alkuperäisestä versiosta (ainakin siitä, jossa oli jo olennaiset parannukset toimivuuteensa ja joka julkaistiin vuonna 2012).

Kuten FromSoftware on ilmoittanut pelin virallisella tilillä, studio on päättänyt lopettaa verkkotuen kyseiselle versiolle ja pyytää anteeksi käyttäjiltä, ​​jotka vielä tänään, 10 vuotta sen julkaisun jälkeen, jatkavat pelaamista pelin parissa. Nykyaikaisempi versio, Dark Souls Remastered, on edelleen saatavilla, ja studio jatkaa työskentelyä hakkeroidun version parissa palauttaakseen palvelun mahdollisimman pian.

FromSoftwarella on kuitenkin myös positiivisia uutisia, sillä he ovat raportoivat, että Dark Souls II: Scholar of the First Sin -pelin, joka kärsi samasta tietoturvaongelmasta kuin muutkin, verkkotoiminnot on saatu palautettua.

Dark Souls 3 palautui verkkopalveluun viime elokuussa, mutta vielä on paljon työtä edessä, että ongelma voidaan ratkaista.

Dark Souls

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Dark SoulsScore

Dark Souls

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Jonas rankaisi itseään From Softwaren synkeällä, masokisteille tehdyllä roolipeliseikkailulla.

1
Legoinen Dark Souls näyttää tältä

Legoinen Dark Souls näyttää tältä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Redditissä on saatu nähdä jotain aivan uutta ja outoa: Dark Souls: Lego Edition. PC Gamerin mukaan asialleen omistautunut fani päätti mallintaa alkuperäisen Dark Soulsin...



Ladataan seuraavaa sisältöä