Suomi
Gamereactor
uutiset
Harry Potter TV

Daniel Radcliffe: "Olen innoissani" uudesta Harry Potter -sarjasta

"Voin nauttia siitä kaikkien muiden kanssa mahdollisesti hieman eri näkökulmasta."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kaksi kuukautta Hogwarts Legacyn julkaisun jälkeen oli ilmeistä, että sarja oli kuumempi kuin koskaan ennen, ja Warner Bros. Discoveryn Harry Potter -TV-sarja vahvisti, että kirjoja on tulossa jälleen televisioon ja ne kuvataan uudestaan elokuviin. J.K Rowling toimii itse vastaavana tuottajana.

Daniel Radcliffe, joka näytteli tunnetusti poikaa, joka esiintyi kaikissa kahdeksassa Harry Potter -elokuvassa, sanoi viime kuussa, että hän ei ole kiinnostunut osallistumaan uuteen sarjaan, mutta tämä ei tarkoita, etteikö hän olisi kiinnostunut projektista. Päinvastoin, puhuessaan Varietylle, Radcliffe vahvisti äskettäin olevansa "innoissaan" nähdessään sen. Samalla hän toivoo myös, että monet asiat kirjoista, jotka eivät päässeet valkokankaalle, sisällytettäisiin tällä kertaa mukaan sen tosiasian ansiosta, että jokainen kirja on kokonainen kausi pelkän elokuvan sijaan:

"I'm excited for it as a viewer. I'll be able to enjoy it with everyone else possibly, with a slightly different perspective. It's a nice thing that a whole new generation is going to get introduced to the stories in a new way. They'll see it as a TV series, so they'll probably have time to go into all the things. So for the people that were angry about things that were cut from the film, hopefully, they will finally be able to see the full version they wanted."

Onko kirjoissa jotain erityistä, mitä ei ole näkynyt elokuvissa?

Harry Potter TV

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä