Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Dallas Fuel ovat vuoden 2022 Overwatch League -voittajia

Ja tiedämme, kuka vei kotiin MVP- ja Dennis Hawelka -palkinnon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Overwatch League on päättynyt vielä yhdeksi vuodeksi, ja kiireisen ja epätavallisen pudotuspelien jälkeen lauantaiaamuna meille Euroopassa järjestetyissä Grand Finals -kisoissa San Francisco Shock selviytyi eliminointihaarukasta kohtaamaan Dallas Fuelin kauden viimeisessä ottelussa.

Peli päätyi absoluuttiseksi hirviöksi, ja molemmat joukkueet vaihtoivat iskuja ja karttavoittoja, jolloin kaikki tuli seitsemänteen ja viimeiseen karttaan: Push on Colosseo. Uuvuttavan esityksen jälkeen Fuel onnistui pitämään shokin irti ja ottamaan mestaruuden ja kruunaamaan mestariksi ensimmäistä kertaa franchising-historiassa.

Tämän tärkeän tilaisuuden lisäksi, juuri ennen Grand Finalsin alkua, meille kerrottiin henkilöistä, jotka voittivat MVP: n ja Dennis Hawelka -palkinnon.

MVP: lle Shockin Dong-Hyun "oikea" Kim teki historiaa tulemalla ensimmäiseksi pelaajaksi OWL-historiassa, joka voitti sekä Vuoden tulokas -palkinnon että arvokkaimman pelaajan palkinnon. Proper hyvitettiin myös kauden vahinkoroolitähdeksi, ja hän jäi yhden kartan päähän myös maailmanmestarista, mikä olisi tehnyt todella merkittävän kauden.

Mitä tulee Dennis Hawelka -palkintoon, Lontoon Spitfiren Hadi "Hadi" Bleinagel hyvitettiin täällä, koska se oli "positiivisuuden majakka Overwatch -yhteisölle sen syntymäpäivinä". Hadi sai myös tunnustusta pelaamisestaan, kun hänet hyvitettiin kauden tankkiroolitähdeksi.

Mitä tulee Overwatch Leaguen paluuseen vuonna 2023, Blizzard ei ole vielä paljastanut näitä tietoja.

Overwatch 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä