Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Hogwarts Legacy
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   Overwatch 2

   Dallas Fuel ovat vuoden 2022 Overwatch League -voittajia

   Ja tiedämme, kuka vei kotiin MVP- ja Dennis Hawelka -palkinnon.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Overwatch League on päättynyt vielä yhdeksi vuodeksi, ja kiireisen ja epätavallisen pudotuspelien jälkeen lauantaiaamuna meille Euroopassa järjestetyissä Grand Finals -kisoissa San Francisco Shock selviytyi eliminointihaarukasta kohtaamaan Dallas Fuelin kauden viimeisessä ottelussa.

   Peli päätyi absoluuttiseksi hirviöksi, ja molemmat joukkueet vaihtoivat iskuja ja karttavoittoja, jolloin kaikki tuli seitsemänteen ja viimeiseen karttaan: Push on Colosseo. Uuvuttavan esityksen jälkeen Fuel onnistui pitämään shokin irti ja ottamaan mestaruuden ja kruunaamaan mestariksi ensimmäistä kertaa franchising-historiassa.

   Tämän tärkeän tilaisuuden lisäksi, juuri ennen Grand Finalsin alkua, meille kerrottiin henkilöistä, jotka voittivat MVP: n ja Dennis Hawelka -palkinnon.

   MVP: lle Shockin Dong-Hyun "oikea" Kim teki historiaa tulemalla ensimmäiseksi pelaajaksi OWL-historiassa, joka voitti sekä Vuoden tulokas -palkinnon että arvokkaimman pelaajan palkinnon. Proper hyvitettiin myös kauden vahinkoroolitähdeksi, ja hän jäi yhden kartan päähän myös maailmanmestarista, mikä olisi tehnyt todella merkittävän kauden.

   Mitä tulee Dennis Hawelka -palkintoon, Lontoon Spitfiren Hadi "Hadi" Bleinagel hyvitettiin täällä, koska se oli "positiivisuuden majakka Overwatch -yhteisölle sen syntymäpäivinä". Hadi sai myös tunnustusta pelaamisestaan, kun hänet hyvitettiin kauden tankkiroolitähdeksi.

   Mitä tulee Overwatch Leaguen paluuseen vuonna 2023, Blizzard ei ole vielä paljastanut näitä tietoja.

   Overwatch 2

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä