Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Hogwarts Legacy
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Cyberpunk 2077

   Cyberpunk 2077 myynyt yli 20 miljoonaa kappaletta

   Kaksi vuotta julkaisusta, mutta ihan hyvin on sitten kuitenkin mennyt.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Cyberpunk 2077 julkaistiin tyystin puolivalmiina joulukuussa 2020, eikä oikeastaan mikään pelijulkaisu koskaan ole mennyt yhtä pahasti pieleen. CD Projekt Red ei kuitenkaan hylännyt peliään, ja nyt tuloksia on lopulta alkanut näkymään.

   Päivitykset uusimman polven Playstation 5:lle ja Xbox Series X:lle (ja S:lle) on saatu, ja se ainoa tarinallinen laajennus Phantom Liberty on sekin tulossa. Oman vetoapunsa on antanut Netflixin animesarja Cyberpunk: Edgerunners.

   Nyt on selvinnyt, että Cyberpunk 2077 on myynyt yli 20 miljoonaa kappaletta. Hyvin on siis lopulta mennyt, vaikka aluksi oli kovin vaikeaa.

   Cyberpunk 2077

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä