Suomi
Gamereactor
uutiset
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 hyödyntää The Witcher 3:n parhaita paloja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tiedämme CD Projekt Redin työskentelevän futuristisen roolipelin Cyberpunk 2077:n parissa. Sen luvataan päihittävän laajuudellaan jopa massiivisen The Witcher 3:n. Yhtiö on ottanut oppia noiturin menestyksestä ja aikoo rakentaa uuden seikkailun osittain näiden avulla.

Dualshockers-sivusto raportoi PAX Australia -tapahtumasta, jossa pelin suunnittelija Mateusz Tomaszkiewicz istahti alas keskustelemaan paneelissa uudesta pelistä. Hän vakuutti yhtiön faneille, että he eivät hylkää The Witcher 3:n hyviä ominaisuuksia. Mukana on tietenkin täysin uusia mekaniikkoja, joita tarvitaan erilaisten laitteiden täyttämässä futuristisessa pelimaailmassa.

Yksi esimerkki The Witcher 3:sta siirrettävästä mekaniikasta Cyberpunk 2077:n maailmaan ovat tehtävien rakenteet. Noiturin maailma tuntui erittäin elävältä etenkin näiden ansiosta, sillä ne eivät olleet rakenteeltaan kovin jäykkiä. Tomaszkiewicz kertoo myös, että he toivovat toteuttaneensa tietyt asiat eri tavalla Geraltin seikkailussa ja he kiinnittävät näiden hiomiseen huomiota. Luonnollisesti myös taistelujärjestelmä kokee muutoksia ja sen täytyy tarjota yhtä paljon hupia kuin miekan heiluttaminen. Hän ei kuitenkaan kertonut vielä sitä, miten he aikovat toteuttaa tämän.

HQ
Cyberpunk 2077

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä