Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

CS:GO ja Overwatch noteerattiin vahvasti Esports Industry Awardseissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

MCV:n raportin mukaan Esports Industry Awards on juhlinut e-urheilun parhaita, ja Overwatch nappasi parhaan uuden e-urheilupelin palkinnon.

Tapahtuma pidettiin Lontoon The Breweryssa. Palkintoja jaettiin 14 kappaletta, ja katsojia oli peräti 46 000. He lähettivät yhteensä 39 000 viestiä Twitchissä.

Brittien e-urheilun vuoden pelaajan palkinnon sai Call of Duty -veteraani Callum "Swanny" Swanille. Vuoden tulokas oli Amer "Miracle-" Al-Barqawi. Vuoden selostajaksi valittiin CS: GO'ssa kunnostautunut Auguste "Semmler" Massonnat.

Vuoden parhaan Live-tapahtuman palkinnon vei The International 6, ja vuoden parhaan joukkueen pystin sai Team EnVyUs.

Vuoden parhaan e-urheilupelin tittelin vei odotetusti Counter-Strike: Global Offensive.

Overwatch

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä