Suomi
Gamereactor
uutiset
Crysis

Crysis kääntyy konsoleille

Neljä vuotta PC-version jälkeen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Crytek on julkaisemassa alkuperäisen Crysisin Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle - ja jo ensi kuussa. Konsolikäännös, jota pidettiin pitkään teknisesti mahdottomana, julkistettiin Gametrailersin julkaisemalla debyyttitrailerilla. Käännökseen on luvassa uusia efektejä sekä uudet Nanosuit-kontrollit. Julkistusvideo on koostettu kokonaan Xbox 360 -version pelikuvasta, ja graafisesti käännös näyttäisi erinomaiselta, joskaan ei aivan huippu-PC:n tasoiselta.

Viidakkoympäristöön sijoittuva Crysis julkaistiin vuonna 2007, ja sitä pidetään edelleen PC:llä teknisenä virstanpylväänä. Räiskintäpeli sisältää muun muassa pitkän piirtoetäisyyden ja osittain tuhoutuvat ympäristöt. Tämän lisäksi se on saanut kiitosta kriitikoilta myös pelinä.

Lue lisää Gamereactorin arviosta.

Crysis

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
CrysisScore

Crysis

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Crysisin tuloa konsoleille on ehditty epäillä kerran jos toisenkin, mutta niin vain tekniset haasteet on viimein onnistuttu selättämään.

3
CrysisScore

Crysis

ARVIO. Kirjoittaja Jaakko Maaniemi

Far Cryn tekijöiden uusin ei petä odotuksia. Crysis on ennakkohypen mukaisesti vuoden parhaita pelejä.

5
Crysis kääntyy konsoleille

Crysis kääntyy konsoleille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuoden 2007 viidakkoräiskintä Crysis saapuu Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Käännökseen on luvassa uusia efektejä ja uudet Nanosuit-kontrollit.Ladataan seuraavaa sisältöä