Suomi
Gamereactor
uutiset
Crackdown 2

Crackdown 2:n lisäsisällöstä vihiä

Ainakin kaksi ladattavaa pakettia tekeillä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox 360:n kaupunkirymistely Crackdown 2 näyttäisi saavan ainakin kaksi ladattavaa lisäosaa. Tarkkaavaiset pelaajat ovat bonganneet pelin Avatar-palkinnoista esineitä, jotka avautuvat vain lisäsisällön ostamalla.

Paketit ovat nimeltään Toy Box ja Deluge. Molempiin liittyy palkinto, joka sanoo "kiitos ostoksestasi". Lisäksi kummallakin on toinen palkinto, joka aukeaa ilmeisesti jonkin pelisuorituksen tekemällä.

Xbox360Achievements.orgin mukaan lisäsisällöstä saatavat palkinnot sisältävät agenttivarusteita kuten uusia pukuja ja kypäriä.

Aiemmin pelistä vastaava Ruffian Games on sanonut, että Crackdown 2:n lisäsisältö muuttaa pelikokemusta yhtä ratkaisevasti kuin ykkösosaan julkaistut lisäpaketit, jotka mahdollistivat muun muassa omien stunttien rakentelun.

Crackdown 2 julkaistaan Suomessa perjantaina. Mitä mieltä Gamereactorin toimitus oli uutuudesta, se selviää lukemalla pelin arvion tästä.

Crackdown 2
Crackdown 2
Crackdown 2
Crackdown 2
Crackdown 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Crackdown 2Score

Crackdown 2

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Kulttirymistelyn jatko-osaa on toimituksessa odotettu vesi kielellä, mutta Crackdown 2 kärsii toimivien uudistusten puutteesta.Ladataan seuraavaa sisältöä