Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Counter-Strike-legenda liittyy Mouzin apuvalmentajaksi

Xyp9x jättää taakseen aktiivisen pelaamisen kokeillakseen kättään johdossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Juuri viime viikolla uutisoimme, että tanskalainen Counter-Strike legenda Andreas "Xyp9x" Højsleth jättää Astraliksen vuosien jälkeen tiimissä ja kasoittain menestystä. Tuolloin oli teasereita tulevasta, mutta ei mitään varmaa kommentoitavaa, vaikka se on nyt muuttunut.

On paljastettu, että Xyp9x on liittynyt Mouzin joukkueen uudeksi apuvalmentajaksi. Hän työskentelee yhdessä Dennis "sycrone" Nielsenin kanssa auttaakseen joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan jo ennestään vaikuttavaa kuntoa, jonka ansiosta joukkue voitti ESL Pro League:n 18. kauden lokakuussa 2023.

Puhuessaan tiimiin liittymisestä ja paikasta, jonka Xyp9x täyttää, Mouz on sanonut, että hänen allekirjoituksensa on "enemmän kuin vain uusi nimitys - se on aikomus. MOUZ on sitoutunut saavuttamaan suuruutta, ei vain yksilöinä, vaan yhtenäisenä tiiminä, joka seisoo korkealla maailmanlaajuisella näyttämöllä. Xyp9x:n kokemuksella, asiantuntemuksella ja innostuksella olemme valmiita lähtemään matkalle, joka on täynnä voittoja, haasteita ja hellittämätöntä erinomaisuuden tavoittelua."

Counter-Strike 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä