Suomi
Gamereactor
laitearviot

Cosori Turbo Blaze 6l

Onko tämä seuraava merkittävä edistysaskel ilmapaistotekniikassa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

On hauskaa, kuinka ilmakeittimen vallankumous on saavuttanut jopa vähemmän teknisesti taitavan yhteisön kaukaisimmatkin kulmat. Jotkut tekniikat, jotkut tuotteet, ovat ikuisesti kapealla, mutta energian säästäminen, laadun parantaminen ja ennen kaikkea alusta alkaen halvan keittiötuotteen ostaminen resonoivat niin suoraan laajimman kuluttajakunnan kanssa, että ilmakeittimistä tuli nopeasti kaluste.

HQ

Ja nyt on kilpailua, ja Cosori pyrkii siihen sekä markkinoinnilla että kunnianhimoisilla lupauksilla. Uusin Turbo Blaze 6L väittää kypsentävänsä ruokaa jopa 46% nopeammin kuin perinteinen ilmakeitin. Nämä ovat suuria sanoja, ja olemme laittaneet ne testiin.

Cosori Turbo Blaze 6l

Ensinnäkin Cosori Turbo Blaze on paljon houkuttelevampi kuin keskimääräinen ilmakeitin. Mattaharmaa pinta, joka on valmistettu melko erottuvasta metallista, näyttää kestävämmältä kuin useimmat, ja vaikka runko itsessään on "vain" kuusi litraa, koko mekanismi on tuntoherkempi ja herkempi. Samaa voidaan sanoa säätimistä - ei, täällä ei ole jännittävää värillistä LCD-näyttöä, mutta kaikki tuntuu vankasti tehdyltä, etkä ole koskaan epävarma siitä, mitä painikkeet tekevät tai miten ruoanlaitto aloitetaan. Toisin sanoen Cosori hallitsee materiaalit, suunnittelun ja käyttöliittymän.

On kuitenkin sanottava, että Cosori olisi helposti voinut lisätä enemmän älykkäitä ohjausvaihtoehtoja kuin täällä todellisuudessa on. Kyllä, näyttö on selkeä ja kaikki hieman pyöristetyn pinnan painikkeet näkyvät mistä tahansa kulmasta, mutta ehkä jonkinlainen sovellus, joka voisi avata yksityiskohtaisemman hallinnan, olisi tehnyt ihmeitä.

Tämä on mainos:

Syy, miksi Cosori jopa väittää tällaista nopeutta, on se, että he käyttävät energiatehokasta tasavirtamoottoria, mikä tarkoittaa tasavirtaa vaihtovirran sijaan. Ajatuksena on, että lähes 1800 W saavuttaa täyden tehon nopeammin, mikä lyhentää takaisinmaksuaikaa huomattavasti. Onko se aina 46%? On vaikea sanoa, mutta jos otat esimerkiksi ranskalaiset perunat, tallensimme noin viiden minuutin aikaeron tämän ja Xiaomin uusimman ilmakeittimen välillä, 13 minuuttia verrattuna 19 minuuttiin. Se on kuitenkin hieman meluisampi, on melko selvää, että lisääntynyt teho on havaittavissa, mutta olipa kyseessä fish & chips, kotitekoinen granola tai jotain niin yksinkertaista kuin hampurilaissämpylät, saimme halutun pinnan ja kypsennysnopeuden Cosorilla, joten se toimii.

Cosori Turbo Blaze 6l

Kyllä, voit väittää, että kuusi litraa on hieman pieni, varsinkin jos valmistat ruokaa nelihenkiselle perheelle, mutta rakenteen laatu, teho ja sujuva tapa puhdistaa se on helppo unohtaa älykkäämpien hallintalaitteiden puute. 100 puntaa ei ole mitään, mutta se on halvempi kuin Ninja Max Pro ja on ilmeisesti parempi.

08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä