Suomi
Gamereactor
laitearviot

Corsair M65 RGB Ultra

Corsair on tehnyt onnistuneen päivityksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

On olemassa tiettyjä tuotteita, jotka saavuttavat päivitysten jälkeen sellaisen aseman, että niitä julkaistaan vuosittain melkein samanlaisina. Koska ne ovat niin hyviä jo valmiiksi. Tällaisia ovat muun muassa Razerin Deathadder, Logitechin G Pro ja Corsairin M65. Tunnettu rakenne, tai oikeastaan sen puuttuminen, on asia erikseen, mutta M65 on niin ikään saavuttanut mainetta toiminnoillaan olematta kuitenkaan kallis. Ja tätä linjaa jatkaa M65 RGB Ultra.

HQ

Muotoilu on pitkälti muuttumaton. Kättä vasten on edelleen melko pehmeää muovia, johon niin hiki kuin rasvakin tarttuvat. Toisaalta tuntuma on erittäin miellyttävä jopa tuntikausien peli-istunnon jälkeen. Muotoilu on niin ikään varsin ergonominen, sillä peukalolle on hyvä paikka vasemmalla puolella. Rulla on tyydyttävä, ja alusta on edelleen alumiinisessa kuoressa.

Corsair M65 RGB Ultra

Painoa on hieman alle 100 grammaa, ja painoa voi edelleen laskea poistamalla kolme painollista ruuvia pohjasta, joista jokainen laskee painoa 14 grammaa. Nappeja on kaikkiaan kahdeksan, joista yksi on perinteinen Sniper-nappi, joka siis laskee DPI:tä tarjoten suuremman tarkkuuden. Kaikkea voi toki tuunailla iCuessa.

Sisällä on sensori, jopa lupaa 26 000 DPI, ja käyttäjä voi muuttaa DPI:tä yksi kerrallaan. Mukana on uusi SpeedFlexin kaltainen kaapeli, joka ei taitu ja kulu yhtä helposti kuin aiemmat punotut piuhat. PTFE, IR-pohjaiset Omron-kytkimet ja uusi gyroskooppinen ohjaus todella toimivat.

Tämä on mainos:
Corsair M65 RGB Ultra

Hintaa on hieman enemmän kuin aiemmin: noin 130 euroa. Kilpailu on hiirissä kovaa, mutta on tämä hiiri hyväkin. M65 RGB Ultra jatkaa hyviä perinteitä, ja mikäpä siinä, kun pohja on jo valmiiksi mahtava.

09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä