Suomi
Gamereactor
laitearviot

Corsair IronClaw Wireless

Corsair on lanseerannut hiiren, joka pystyy melkein mihin tahansa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Corsair on viimeisen parin vuoden aikana brändännyt lisälaitteensa uudelleen haluten tarjota pelaajille myös hyviä hiiriä, näppäimistöjä ja kuulokkeita. Nyt Corsair on laskenut liikkeelle IronClaw Wireless -hiiren, josta tulee varmaankin Corsairin lippulaivamalli siinä missä Deathadder on sitä Razerille.

HQ

IronClaw ei oikeastaan ole uusi, sillä se julkaistiin jo aiemmin tänä vuonna keräten jo tuolloin hyviä arvioita. Kunniaa saivat muun muassa ergonominen muotoilu ja vankka rakenne ilman kaapeleita.

Corsair IronClaw WirelessCorsair IronClaw Wireless

IronClaw Wireless on siis langaton, mutta eroa siihen tavalliseen IronClaw-malliin on enemmänkin. Yhteysviive on mitätön, ja halutessaan hiireen voi kiinnittää micro-USB:llä toimivan johdon, jolloin hiirestä tuleekin "IronClaw Pro".

Hiiri itsessään on valmistettu useammastakin eri materiaalista. Selkämys on pehmeää muovia, jossa hikisen käden liukumisen estää kerros kumia. Sivuilla on niin ikään tuki peukalolle kumin kera. Vasemmalla puolella on peräti viisi nappia, jotka voi ohjelmoida mieleisikseen, ja päällä on sitten kaksi nappia lisää rullan vieressä, joilla muutetaan DPI-asetuksia.

Tämä on mainos:

Suunnittelu tuntuu ottaneen mallia Roccat Leadrista. Tarkoituksena on antaa pelaajalle mahdollisuuksia napeissa, mutta minusta ne olisi voinut poistaa kokonaan. Pelaamisen kiihkeimpinä hetkinä on mahdollista painaa kaikkia mahdollisia vääriä nappeja, mitä tapahtuikin useamman kerran testijakson aikana. On annettava kiitosta kolmelle vasemmalla puolella olevalle LED-valolle, joista näkee käytettävän profiili ja sen, kuinka paljon hiiren akkua on vielä jäljellä.

Corsair IronClaw Wireless

Yhdistäminen toimii joko Bluetoothilla tai langallisena. Tästä on hyötyä silloin, kun käyttötarkoitus muuntuu pelaamisesta tavalliseen toimistotyöskentelyyn. Corsairin Slipstream Wireless -teknologia pitää huolen siitä, että viive pysyy koko ajan alle 1ms lukemissa. Lisäksi Pixart PMW3391:n 18 000 DPI -sensori tekee hiirestä erittäin tarkan. Asetuksia voi muuttaa iCUE-ohjelmistolla, joka toimii hyvin.

IronClaw Wireless on kaikkiaan erittäin hyvin rakennettu hiiri, joka toimii tehtävässä kuin tehtävässä. Se pystyy kilpailemaan hyvin esimerkiksi Razerin Lanceheadin ja Roccat Leadr'n kanssa. On silti mainittava, että IronClaw'n ergonomia sopii parhaiten hieman suurikokoisemmille käsille.

Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä