Suomi
Gamereactor
uutiset
Conduit 2

Conduit 2:ssa halutaan onnistua

Kaikki paukut käyttöön pelin parhaaksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

High Voltage Software aikoo nostaa Wii-räiskintä The Conduitin aivan uudelle tasolle tulevassa jatko-osassa. Pelin luovan johtajan Eric Nofsingerin mukaan tekijät "antavat kaikkensa" varmistaakseen, että pelille asetetut odotukset täyttyvät eikä mukaan pääse puolivillaista täytettä.

"Annamme kaikkemme luodaksemme Conduit 2:sta niin hyvän kuin se vain voi olla, koska rakastamme peliä ja fanejamme", Nofsinger sanoi Sega Europen blogissa.

Nofsinger myöntää, ettei ensimmäinen osa onnistunut odotusten mukaisesti. Vaikeuksia aiheutti muun muassa se, että grafiikkamoottoria kehitettiin samaan aikaan pelin kanssa, minkä vuoksi pelisisältö oli eritasoista.

Suunnittelija katuu myös sitä, että peliin ei luotu eksoottisempia ympäristöjä eikä muukalaisteknologiaa viety ansaitsemalleen tasolle. "Lopputuloksena peli oli toimiva ja hauska, mutta se ei koskaan onnistunut innostamaan yleisöään synkällä tulevaisuuden maailmallaan, jota alienit murjovat palasiksi."

The Conduit 2:een Nofsinger lupaa vaihtelevampia ja kiinnostavampia ympäristöjä, jotka sijoittuvat ympäri maailman. Lisäksi tekijät ovat onnistuneet puristamaan Wiistä lisää tehoja ja luomaan entistä rikkaampia maisemia ja yksityiskohtaisempia hahmoja.

"Todella toivomme, että kun pelaajat viimein pääsevät pelaamaan peliä, he pitävät pelaamastaan, kuulemastaan ja näkemästään", Nofsinger päätti.

Conduit 2
Conduit 2
Conduit 2
Conduit 2
Conduit 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Conduit 2Score

Conduit 2

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Wiin FPS-rintamalla ei ole kovaa vilskettä. High Voltage on kuitenkin päättänyt tehdä asialle jotain. Laitoimme Markuksen kanavoimaan Wiin räiskintäuutuus paperille.

1
Conduit 2

Conduit 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Wii-räiskintä Conduit 2:ssa on ainesta kohtalaiseen kokemukseen, vaikka pelistä puuttuukin tehokonsoleiden seksikkyys.Ladataan seuraavaa sisältöä