Suomi
Gamereactor
uutiset
Conduit 2

Conduit 2:n MotionPlus-tuki auki

Lisäpalikkaa ei ainakaan pakolliseksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Wii MotionPlus voitti tällä viikolla Finnish Game Awardsin innovaatiopalkinnon, mutta läheskään kaikki pelitalot eivät kiirehdi lisäosan käyttöönottoa. Yksi tällainen on The Conduit 2:ta Wiille sorvaava High Voltage. Studio ei halua palikasta ainakaan pakollista varustetta räiskintäuutuuden pelaamiseen.

"Harkitsemme sitä edelleen Conduit 2:een, mutta integraatio ei olisi pakollinen ja palvelisi ainoastaan ydinkokemusta täydentääkseen", tuottaja Josh Olson sanoi Nintendo Lifen haastattelussa.

Wii MotionPlus liitetään tavallisen Wii-ohjaimen perään lisäämään liikkeentunnistuksen tarkkuutta. Olsonin mielestä tarkkuuden lisäys ei kuitenkaan hyödytä niin paljon pelkkää osoittelua vaativaa räiskintäpeliä, että pelin yleisö kannattaisi rajata lisäpalikan omistajiin.

Conduit 2
Conduit 2
Conduit 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Conduit 2Score

Conduit 2

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Wiin FPS-rintamalla ei ole kovaa vilskettä. High Voltage on kuitenkin päättänyt tehdä asialle jotain. Laitoimme Markuksen kanavoimaan Wiin räiskintäuutuus paperille.

1
Conduit 2

Conduit 2

ENNAKKO. Kirjoittaja Gillen McAllister

Wii-räiskintä Conduit 2:ssa on ainesta kohtalaiseen kokemukseen, vaikka pelistä puuttuukin tehokonsoleiden seksikkyys.Ladataan seuraavaa sisältöä