Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch

CompLexity Gaming irtisanoi Overwatch-joukkueensa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzardin virallisen Overwatch Leaguen alla CompLexity Gaming on ilmoittanut irtisanovansa koko Overwatch-joukkueensa. CompLexityn general manager Kyle Bautistan mukaan tällaista päätöstä ei tehdä kevein perustein.

Lehdistötiedotteessa CompLexity sanoi päätyneensä ratkaisuun tarkastellakseen pelin kehitystä e-urheilussa. He aikovat palata takaisin, mutta ensin on aika tarkastella strategiaa huolella.

Jake "TorkTJO" Lepoff, Nicolas "NicolasTJO" Aubin, Joe "Joemeister" Gramano ja Mihail "Meza" Păunescu ovat siis nyt vapaita kuin taivaan linnut, mutta Jackson "Shake" Kaplan on silti vielä osa Complexitya.

Overwatch
Photo: compLexity Gaming

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Overwatch (Nintendo Switch)Score

Overwatch (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Switch-versio suositusta nettiräiskinnästä tekee minkä lupaa, vaikka ei tekniseltä tasoltaan aiemmille versioille pärjääkään

OverwatchScore

Overwatch

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Overwatch on skitsofreeninen kokemus. Parhaimmillaan se voi olla suurin piirtein hienointa, mitä moninpelissä voi kokea. Pahimmillaan hiiri tekisi mieli viskata tuuletusikkunasta katukiveykseen.

0
Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

Philadelphia Fusion rekrytoi FiXan

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Noin kolmen kuukauden kuluttua Overwatch League tekee paluun. Philadelphia Fusion on rekrytoinut tulokas Yeong-hun "FiXa" Kwonin joukkueeseensa support-pelaajaksi....Ladataan seuraavaa sisältöä