Suomi
Gamereactor
uutiset
Dirt 4

Codemasters vihjaili Dirt 4:stä

Dirt-sarja kulkee kahteen suuntaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Codemasters on vahvistanut jo aiemmin kuultuja lupauksia Dirt 4:n vakavammasta luonteesta.

Apulaistuottaja Ian Smith totesi GRTV:n haastattelussa, että vaikka sarjan seuraava osa Dirt Showdown keskittyy helposti lähestyttävään romuralliin, kaavaillaan Dirt 4:stä jälleen klassisempaa rallikokemusta. Sarja onkin haarautumassa kahteen suuntaan.

"Showdownissa voimme kääntää nupit kaakkoon ja keskittyä jännittäviin, hauskoihin pelimuotoihin sekä madaltaa kynnystä hypätä mukaan Dirt-ralliin", Smith sanoi.

"Dirt 4:n tulisi todella keskittyä ralliaspektiin ja palkita fanit, jotka ovat olleet mukana Colin McRaen ajoista alkaen. Yritämme uppoutua syvemmälle rallikokemukseen."

Smith ei mennyt vielä yksityiskohtiin mutta vihjaili, että Dirt 4:ssä saattaa olla Pohjoismaita. Dirt 3:n ratavalikoimassa mukana olivat Norja ja Suomi, kun taas Dirt Showdownissa perinteisiä rallimaita ei nähdä.

Dirt 4:llä ei vielä ole ilmoitettua julkaisuaikaa, mutta Dirt Showdown on tulossa kauppoihin 24. toukokuuta. Smith myös totesi, että jos Showdown menestyy, saatetaan sille tehdä jatkoa.

Haastattelu on katsottavissa alta.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Dirt 4Score

Dirt 4

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Codemastersin ralli tarjoaa taas menevää kurvailua puhtaan rallin ystäville.

0
Dirt 4 -turnauksen voitto Suomeen

Dirt 4 -turnauksen voitto Suomeen

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Taannoin Gamereactorissa pidettiin pohjoismaisten toimitusten kesken turnaus Dirt 4:ssä, jossa nopeimmat palkittiin erilaisilla palkinnoilla. Onnittelemme käyttäjiä...

0
GR Livessä tänään Dirt 4

GR Livessä tänään Dirt 4

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

GR Livessä kurvaillaan tänään Dirt 4:n ohjaksissa. Pelin arvion voit lukea täältä. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 17:00 täällä.Ladataan seuraavaa sisältöä