Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare 2

CoD: Modern Warfare 2

Ensimmäiset tiedot pelistä julki

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Game Informer -lehti pääsi tutustumaan Call of Duty: Modern Warfare 2 -peliin, ja lehden uusin numero paljastaa ensimmäiset tiedot Infinity Wardin seuraavasta räiskintäpelistä.

Modern Warfare 2 tulee olemaan avoimempi kuin Call of Duty 4, mutta peli on edelleen lineaarinen. Yksinpelikampanja tulee olemaan pidempi kuin nelososassa, minkä lisäksi pelissä on myös yhteistyötila. Kaverin kanssa ei pääse tahkoamaan kampanjaa, vaan peliin on luotu erillisiä yhteistyökenttiä hieman Call of Duty 4:n Mile High Club -tehtävän tyyliin. Hiippailun mahdollisuutta on lisätty, ja Infinity Ward on luvannut korjata nelososaa vaivanneen bugin, jossa vihollisia tuli loputtomasti, jos pelaaja ei edennyt tietyn rajan yli.

Lumikentissä pääsee nyt ajelemaan vihollisia pakoon myös moottorikelkalla, mutta vielä ei ole tiedossa, onko pelaajan tehtävänä ohjata vai ammuskella. Jäisiä seinämiä voi kavuta painelemalla liipaisimia vuorotellen. Peli pyörii entistä nopeammin, ja ruudunpäivitys on 60 ruutua sekunnissa. Verkkopelin puolelle on kehitetty live-patch-järjestelmä, joka mahdollistaa päivitysten tekemisen ilman, että pelaajien tarvitsee erikseen asentaa niitä.

Call of Duty: Modern Warfare 2 saapunee markkinoille mukavasti joulumyyntejä silmälläpitäen.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä