Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Cloud9 eroaa League of Legends päävalmentajan kanssa

Spring Splitin jälkeen on tehty johdon muutos.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cloud9 ei selvästikään ollut tarpeeksi vaikuttunut League of Legends Championship Series -listansa suorituskyvystä sen jälkeen, kun se ei päässyt Spring Split -vuorenhuipulle, jossa se lopulta sijoittui kolmanneksi. Sanomme tämän, koska esports-joukkue on nyt päättänyt erota LoL-päävalmentajastaan.

Alfonso "Mithy" Aguirre Rodríguez on vapautettu tehtävistään joukkueessa, ja vaikka C9 ei ole vielä kommentoinut tätä päätöstä, Mithy on julkaissut lyhyen lausunnon asiasta.

"Minua satuttaa ilmoittaa, että C9 ja minä olemme eronneet. Vaikka joukkue ei täyttänyt odotuksiaan, minulla ei ole muuta kuin rakkautta ja kunnioitusta organisaatiota ja sen pelaajia kohtaan. On ollut jännittävä matka olla osa c9:ää ja tuntea rakkautta ja vihaa, jota te kaikki tuotte faneina."

Tällä hetkellä on epäselvää, kuka saa päävalmentajan paikan C9:ssä, mutta epäilemättä saamme vahvistuksen tällä rintamalla tulevina päivinä/viikkoina.

League of Legends
Photo: Cloud9

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä