Suomi
Gamereactor
uutiset
Street Fighter V: Arcade Edition

Chun Lin asu toi bannin Twitchistä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Twitch on ollut valokeilassa viime kuukausina, koska se on hyllyttänyt suoratoistajia mitä erikoisemmista syistä, kun taas samalla jättänyt vakavampia rikkomuksia tehneitä tyystin rauhaan. Viimeisin erikoisuus on suoratoistaja Quqcon "banniminen" siksi, että hänellä oli lähetyksen aikana päällään Chun Lin asu. Perusteluna oli, että suoratoistaja olisi rikkonut Twitch community guidelines -ohjeistusta.

Quqco huomautti Twitterissä, ettei näin ole asian laita. Virallisesti suoratoistaja kuitenkin oli liian paljastava ja vihjaileva lähetyksessään.

"I've reached out to @TwitchSupport to understand the cause of my @Twitch ban. I haven't received any clarifications yet. I don't believe my ban was justified, as there was no sexual intent nor content."

Street Fighter V: Arcade Edition

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Chun Lin asu toi bannin Twitchistä

Chun Lin asu toi bannin Twitchistä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Twitch on ollut valokeilassa viime kuukausina, koska se on hyllyttänyt suoratoistajia mitä erikoisemmista syistä, kun taas samalla jättänyt vakavampia rikkomuksia...

0
Punk on Final Round 2019 -voittaja

Punk on Final Round 2019 -voittaja

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Capcom Pro Tour (CPT) aloitti Final Round -tapahtumalla, ja voittajaksi päätyi Victor 'Punk' Woodley, ja finaalissa kaatui Yusuke Momochi. Kisa käytiin Atlantassa. ...Ladataan seuraavaa sisältöä